Arama

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Saç Kök Hücre Tedavisinde Merak Edilenleri Kaleme Aldı

1 yıl önce


Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Saç Kök Hücre Tedavisinde Merak Edilenleri Kaleme Aldı
ad image

Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Saç Kök Hücre Tedavisinde Merak Edilenleri Kaleme Aldı

Kök hücre İşlemi ile saç ekimi, saç köklerindeki güçsüzleşme, zayıflaşma, kırılma ve dökülmenin oluşmaması  için uygulanan medikal bir yöntem olarak pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kök hücre tedavisi ile saç ekimi nasıl, kimlere yapılır, kaç seans? Saç kök hücre tedavisi işleminin ilk aşaması, Doktor ve saç ekim uzmanı tarafından Hastanın saçlı ense bölgesinden yağlı saçlı deri alınarak . Alınan  yağ örneklerinin içerisindeki yağlar laboratuvar ortamında teknolojik  cihazlar ile işlemden geçirilerek kök hücreler ayrıştırılır. Daha sonra enjekte edilecek saç derisine lokal anestezi uygulanır ve kök hücreler saç diplerine enjekte edilir. Kök hücreler enjekte edildikleri deriye tutunur ve buradaki saç köklerini harekete geçirir. Onarılan saç kökleri ise canlanarak dökülmeyi keser, parlar ve gürleşir

Saç Ekimi Hair of İstanbul Yönetim Kurul Başkanı  Adem Köse, konu hakkında tüm merak edilen bilgilerin detaylarını paylaştı.


Kök Hücre İle Saç Ekimi Neden Tercih Edilmeli?

Kök hücre ile saç ekimi tercih edilmelidir; çünkü kendinizden kendinize olan bir işlemdir. Dışarıdan alınan hiçbir kimyasal olmadığı için alerjik bir etki yaratmaz. Vücudunuzun sahip olduğu imkânları kullanmanızı sağlayan bu yöntemin diğerlerinden en önemli farkı organik olmasıdır. İşlemde dikiş atılmaz, ameliyat yapılmaz ve iz bırakmaz. Kök hücre ile saç ekimi esnasında lokal anestezi uygulandığından ağrı ve acı hissedilmez. Ömür boyu sağlıklı, parlak ve kalın saçlara sahip olursunuz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler