Arama

Rust server kiralamak nedir?

1 yıl önce

Rust server kiralamak nedir?

Rust server kiralamak nedir?
ad image

Rust server kiralamak nedir?

Rust günümüzde bilgisayar oyuncuları tarafından oynanan ve Facepunch Studios’un geliştirdiği hayatta kalma oyunudur. Oyuncular sunuculara bağlanır ve sunucular sayesinde bir araya gelerek oynarlar. Sorunsuz ve eğlenceli bir deneyim için sunucu seçimi ve alt yapı çok önemlidir. Rust server kiralama işlemini yüksek kaliteli ve performanslı sunuculara sahip firmalardan Ekiphost ile gerçekleştirebilirsiniz.

Rust sunucu kiralama işlemlerinde müşteri sunucuyu satın aldıktan sonra 7/24 yedekli olarak tasarlanmış ve sunucuların barındığı veri merkezlerinde sunucu için yer ayrılır ve otomatik olarak sistem tarafından sunucu kurulmaya başlar. Otomasyon sistem sayesinde müşteri sunucuya hızlıca sahip olabilir ve vakit kaybetmeden Rust sunucusunu yönetmeye başlayabilir.

Rust Server Kurmak

Ekiphost ile Rust Server Kurma işlemi oldukça basitleşmiş durumda. Ekiphost’a giriş yaparak istediğiniz bir paketi satın alabilir ve anında Rust sunucu sahibi olabilirsiniz. Otomatik panel ve kurulum sistemiyle hiç beklemeden Rust server kiralama işleminize başlayabilir ve hemen rust sunucu sahibi olabilirsiniz.

 

Teslimat sonrasında sunucunuzu dilediğiniz gibi panel üzerinden yönetebilir ve oyuna giriş yapabilirsiniz. Müşteriler Rust sunucusunu teslim aldıktan sonra konsol üzerinden kendisine yetki vermektedirler. Kendinizi yetkilendirdikten sonra rahatlıkla oyun içerisinden yönetim işlemine başlayabilirsiniz.

 

Rust Oyununda Server Kiralamak

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde server kiralama işlemleri çok hızlı şekilde gerçekleşmektedir. Rust sunucunuzu teslim aldığınızda anlık olarak sunucunuzu yönetebilir ve istediğiniz komutu konsol üzerinden yazabilirsiniz.

Kendi Rust sunucunuza sahip olduğunuzda sunucunuzu istediğiniz gibi kişiselleştirerek oyunculara farklı deneyimler yaşatabilirsiniz. Oyuncular sunucunuzu sevdiğinde sunucunuzun kişi sayısı artacaktır ve yüksek kitleyi sunucunuzda barındırmış olacaksınız.

Oyun içerisinde giriş yaparak kendinize yetki tanımlayabilir ve admin olup kendi sunucunuzu yönetmeye başlayabilirsiniz.

Rust sunucu satın alım işlemlerinde aylık, üç aylık ve altı aylık olmak üzere 3 farklı ödeme planı bulunmaktadır. Ekonomik paketlerle sizde hemen rust server kiralama işleminize başlayabilirsiniz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler