Arama

Rust oyuncularına müjde

1 yıl önce


Rust oyuncularına müjde
ad image

Rust, son yılların en geniş içerikli hayatta kalma oyunlarından biri. Oyunun içerisindeki geniş içeriklerin yanında çok oyunculu odaklı bir oynanış da olunca Rust’ı yüzlerce saat oynamak elden değil. Oyunda en çok vakit geçirilen eşyaların silahlar olduğu bir gerçek. Rust çıktığından beri silahların mekaniği pek fazla değişmemişti. Yapımcı stüdyonun duyurduğuna göre, silahları kapsayan devasa bir güncelleme geliyor.

Facepunch’ın açıklamasına göre bahsi geçen güncelleme, oyunun çıkışından beri silahlar için yapılmış en büyük iyileştirme olacak. Henüz ekran görüntüleri paylaşılmamış olsa da gelecek yenilikler kabaca belli. İlk bahsetmemiz gereken yenilik, mermilerin saçılma düzeninin değişmesidir. Bu konuda yıllardır bazı şikayetler vardı ve görünüşe göre bu değişiklikle beraber silah ile oynamaya yeniden başlamış gibi olacağız.

Diğer önemli yenilik ise crosshair, yani nişangahın değişimi olacak. Nişangahta büyük bir değişim olmasa da artık düşmana hasar verdiğinizde size bunu hissettiren simgeler ekran belirecek. Muhtemelen bunu ayarlardan kapatmak mümkün olacaktır, yine de bir şans vermek en iyisi olabilir. Bununla birlikte, bir düşmana hasar verdiğinizde saçılan kanların daha iyi görüneceği söylendi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler