Arama

Redmi K50 Pro+

2 yıl önce


Redmi K50 Pro+
ad image

Xiaomi’nin uygun fiyata üst düzey özellikler sunduğu Redmi K serisi, yeni üyelerle çeşitli hale geliyor. Redmi’nin amiral gemisi modeli olan Redmi K50 Pro+, için geri sayım başladı. Xiaomi genel müdürü Lu Weibing, bir röportajında Redmi K50 modelinin sorunsuz bir performans gösterdiğinden bahsetti. Bununla birlikte Redmi K50 Pro+ posterini de yayınladı.

MediaTek Dimensity‘nin, MediaTek Dimensity 8000 ve MediaTek Dimensity 8100’ü piyasaya sürmesinden sonra Xiaomi genel müdürü Lu Weibing, bir adım attı. Weibing, işlemcilerin sunulmasından kısa bir süre sonra Redmi K50 Pro+ posteri yayınladı.

Raporlara göre MediaTek Dimensity 9000, toplam 8 çekirdekli olacak. Yani, tek bir Cortex-X2 süper çekirdeği, 3 Cortex-A710 büyük çekirdeği ve 4 Cortex-A510 küçük çekirdeği ile en güçlü silikonlardan biri olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda yonga seti, ARM Mali-G710 GPU ile eşleştirildi. Bu işlemci Snapdragon 8 Gen 1 ile karşılaştırıldığında, Dimensity 9000 her yönden kazanıyor.

Ayrıca raporlarda, yeni modelin 17 dakikada şarj edecek 120W süper hızlı şarj cihazıyla piyasaya çıkacağı öne sürüldü. Hızlı şarj konusunda iyi olan Xiaomi, Redmi K50 e-spor versiyonuyla da 120W şarjı destekliyor. Bu da 17 dakikada yüzde 100 şarj etmesi anlamına geliyor. Aynı şekilde Redmi K50 Pro Plus’ın da bu performansı göstermesi beklentiler arasında yer alıyor. Şirketin, bu ay sonunda akıllı telefon serisini piyasaya sürmesi planlanıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler