Arama

Reddit CEO’sundan açıklama

2 yıl önce


Reddit CEO’sundan açıklama
ad image

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma girişimi şimdi de Eski Reddit CEO’su Yishan Wong tarafından eleştirildi. Musk’ın, Twitter’ı almasından sonra platformun “acı dolu bir yer” olacağını dile getiren Eski Reddit CEO’su, Elon Musk’ın internetle ilgili görüşlerini eleştirdi.

Eski Reddit CEO’su Yishan Wong, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması durumunda acı dolu bir platformla karşı karşıya olabileceklerini dile getirdi. “Elon bazı sorunları çözmeyecek. Bundan kesinlikle eminim. Ne için olduğu hakkında hiçbir fikri yok” dedi.

Wong’a göre günümüz sosyal medya dünyası, Elon Musk’ın istediği gibi bir yer haline gelemez. Eski internetin özgür konuşma ideallerini desteklemenin mümkün olmadığını belirten Wong, Twitter kadar büyük platformların sansür uygulamak zorunda olduğunu savundu:

“Büyük sosyal ağ platformlarında sansür kaçınılmazdır. Yeterli büyüklükte bir platform çalıştırıyorsanız, bir şeyleri sansürlemeye zorunlusunuz. Hükümetler, hatta kullanıcılar tarafından değil, sosyal ağın kendisinin ortaya çıkan dinamikleri tarafından (sansür uygulamalısınız).”

Wong’un açıklamasına göre, Elon Musk Twitter’ı satın alsa bile, istediği düzeyde ifade özgürlüğünü sağlama şansına sahip olmayacak. İfade özgürlüğü tartışmasının ardındaki politikalar, Musk’ın şu anda inandığından çok daha zor.

Eski Reddit CEO’su ayrıca Elon Musk’ın Twitter’la uğraşmasının SpaceX ve Tesla’daki dikkatini dağıtacağını ifade etti. “Bu sadece onun zamanını ve dikkatini çekmekle kalmayacak, psikolojisine de zarar verecek” dedi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler