Arama

realme C35

2 yıl önce


realme C35
ad image

Geçen ay NBTC sertifikası alan realme C35, 10 Şubat’ta tanıtılacak. Bu açıklama, realme Tayland merkezinin Facebook ve Instagram hesaplarında C35’in tasarımını ve temel özelliklerini ortaya koyan çok sayıda teaser yayınlanmasıyla doğrulandı.

realme C35 düz bir çerçeveye sahip olacak ve yeşil bir tonda gelecek. Ancak daha fazla renk seçeneğine sahip olma ihtimali de bulunuyor. Akıllı telefon, arkasında 50 Megapiksel ana kameraya sahip üçlü bir kamera kurulumu ile geliyor.

Telefon 6.6 inç Full HD ekrana sahip olacak ve Unisoc T616 işlemciden gücünü alacak. realme, şu an için işletim sistemi ve RAM-depolama miktarı hakkında hiçbir şey açıklamadı, ancak Geekbench test sayfası bu bilgileri de ortaya çıkardı. realme C35, Realme UI 2.0 arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemi ve 4 GB RAM‘e sahip olacak. Cihazın farklı RAM seçeneği ile gelebileceğini de belirtelim.

Telefonun batarya ve şarj tarafındaki özelliklerine baktığımızda, bir USB-C bağlantı noktasından 18W’a kadar şarj olan 5.000 mAh batarya yer aldığını görüyoruz. Akıllı telefon ayrıca 3,5 mm kulaklık jakı ve sağ tarafında bulunan güç düğmesine gömülü bir parmak izi tarayıcı ile gelecek. Sol tarafta ise ses tuşları ve SIM kart yuvası yer alacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler