Arama

POCO M4 Pro

2 yıl önce


POCO M4 Pro
ad image

Xiaomi, akıllı telefon ailesini genişletmeye devam ediyor. Genellikle fiyat / performans odaklı ürünler üreten şirket, alt markaları aracılığıyla da daha geniş kitlelere erişiyor. Son olarak, söz konusu markalardan biri olan POCO‘nun yeni telefonu Türkiye‘de satışa çıktı. İşte POCO M4 Pro özellikleri ve fiyatı.

Ülkemizde ‘Güç Siyahı, Serin Mavi ve POCO Sarısı’ olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile yer alan POCO M4 Pro, satışa çıkıyor. Xiaomi Türkiye’nin belirlediği fiyat ise 6 GB RAM 128 GB depolama alanına sahip model için 5.899 TL olarak açıklandı.

POCO M serisinde ilk kez AMOLED DotDisplay ekrana yer verilen POCO M4 Pro, 6.43 inçlik ekranında her etkileşimde yüksek hassasiyet sunan 90Hz yenileme hızı ve 180Hz dokunmatik örnekleme oranına sahip. Ürünün sahip olduğu DCI-P3 geniş renk gamı ​​her renge hayat veriyor ve ekranın parlaklık derecesi 1.000 nit’e kadar çıkıyor. Cihaz aynı zamanda 2400 x 1800 FHD+ çözünürlüğe sahip.

64 Megapiksel yüksek çözünürlüklü ana kamera M serisinde türünün ilk örneği olarak öne çıkıyor ve keskin, net ve ayrıntılı fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. 64 Megapiksel ana kameraya ek olarak, 118° geniş açılı lens ile önemli anları daha geniş bir perspektifte yakalamayı sağlayan 8 Megapiksel ultra geniş kamera ve mikro dünyanın nadiren görebildiğimiz yakın çekim detaylarını yakalayan 2 Megapiksel makro lens üçlü kamera kurulumu da cihazda mevcut.

USB-C üzerinden şarj olabilen ve 33W şarj hızlarını destekleyen cihaz, 5.000 mAh‘lik pilden beslenecek. Burada şirket, akıllı telefonun 61 dakikada yüzde 100 şarj olabileceğini iddia ediyor. Son olarak akıllı telefonun kutudan çıkar çıkmaz MIUI 13 arayüzünü çalıştıracağını belirtelim.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler