Arama

POCO F4 GT

2 yıl önce


POCO F4 GT
ad image

Xiaomi’nin bağımsız markası olarak faaliyetlerini sürdüren POCO, çok yakında yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunacak. Şirket, uzunca bir süredir e-Devlet’te görünen X4 Pro 5G ile gündemde iken, diğer taraftan geçtiğimiz hafta tanıtılan Redmi K50 Gaming Edition’un yeniden markalanmış sürümü POCO F4 GT üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Hatta kısa bir süre önce cihazın teknik özelliklerinden bazıları belli oldu.

Sektörde güvenilir sızıntıları ile bilinen Yogesh Brar, Twitter’dan yaklaşan POCO F4 GT’nin kilit teknik özelliklerini paylaştı. Buna göre cihaz; 6.67 inç FHD+ çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan OLED panelle gelecek.

Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak. 4 nm fabrikasyon süreci ile üretilen yonga seti, bir adet 3.0 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç 2.5 GHz ARM Cortex-A710 ve dört 1.8 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno 730 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

POCO F4 GT’de  8 GB RAM + 128 GB ve 12 GB RAM + 256 GB opsiyonları bulunacak. Aynı zamanda LPDDR5 ve UFS 3.1 teknolojileri tarafından desteklenecek.

Ön tarafta 20 Megapiksel Sony IMX596 selfie kamerası yer alırken, arka tarafta 64 Megapiksel Sony IMX686 ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu mevcut olacak.

POCO F4 GT’nin tanıtım tarihi henüz belli olmadı. MWC 2022 kapsamında 28 Şubat’ta düzenlenecek etkinlikte POCO X4 Pro 5G ve POCO M4 Pro modellerini tanıtacak şirketin burada sürpriz yapıp yapmayacağı ise bilinmiyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler