Arama

PlayStation State Of Play tarihi açıklandı

1 yıl önce


PlayStation State Of Play tarihi açıklandı
ad image

Sony, meşhur PlayStation etkinliği State of Play’in ne zaman yapılacağını açıkladı. Önceki etkinliklere göre daha erken bir tarihi seçen Sony, PlayStation 5 ve PS VR 2 için beklenen bir sonraki oyunları hakkında açıklamalarda bulunacak.

Sony, State of Play için 3 Haziran Cuma gününü seçtiğini açıkladı. State of Play kapsamında “PlayStation dünyasına yönelik 30 dakikalık duyurular ve yeni özellikler” açıklayacağını söyledi. Japon teknoloji devi, ayrıca bu hamlesiyle rakibi Xbox’ın da önüne geçmiş oldu. Microsoft, Xbox ve Bethesda etkinliğini 12 Haziran’da gerçekleştirecek.

Sony tarafından yayınlanan son blog yazısında, etkinlik tarihine ek olarak bazı detaylar da ortaya çıktı. Üçüncü taraf stüdyolar ile yaptığı iş birliklerinden büyük oyunlar bekleyen Sony, ayrıca ilginç olarak PS VR2 için de bazı sürprizler vereceğini söyledi.

Sony’nin açıklamasına göre, PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan birden fazla oyunlara “hızlı bir bakış” sunulacak. Bu, VR gözlüğüne yönelik geliştirilen yeni oyunların paylaşılacağı, ancak detaylarının gizli tutulacağı anlamına geliyor olabilir.

“Üçüncü taraf ortaklarımızdan bazı heyecan verici açıklamaların yanı sıra PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan birkaç oyuna bir göz atacağız.”

Bu devasa yapımlara ek olarak üçüncü taraf stüdyoların da bazı dikkat çeken oyunları gelecek. Aksiyon-macera oyunu Little Devil Inside ve cyberpunk tarzı bir dünyada geçen Stray çok beklenen diğer oyunlar olarak öne çıkıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler