Arama

Pixel Watch ile ilgili beklenen haber

1 yıl önce


Pixel Watch ile ilgili beklenen haber
ad image

Giyilebilir teknoloji ürünlerinin son derece yaygınlaştığı 2022 yılında özellikle akıllı saatlerin gelişimi göz dolduruyor. Son dönemde insan hayatını kurtardığı haberleriyle sıklıkla karşımıza çıkan bu cihazlar, gün geçtikçe yetenekli hale gelerek kullanıcı karşısına çıkıyorlar.

Ünlü analist Evleaks, Google’ın ilk Pixel saatinin bir görüntüsünü paylaştı. Sızdırılan görselde cihazın tasarımı çok belli olmasa da kadranıyla ilgili önemli fikirler verdiğini söyleyebiliriz.

Pixel Watch’ın kadranındaki simgelerden biri, Google’ın 2021’de 2 milyar dolar karşılığında satın aldığı teknoloji şirketi Fitbit’e ait. Böylelikle Fitbit entegrasyonuyla gelmesi kesinleşen akıllı saatin kadranında bulunan diğer simgeler ise nabız ölçer ve adım sayar gibi genel sağlık verileri.

Pixel Watch, pil konusunda rakiplerine benzer bir yol izleyecek. Zira bu noktada kullanıcılara çok büyük vaatlerde bulunmayan saatin bataryası yoğun kullanımda 1 veya 2 gün dayanabilecek. Cihazda bir de fiziksel kurma kolu yer alacak. Akıllı saatin tanıtım tarihi ise net bir şekilde açıklanmadı. Ancak iddialara göre 26 Mayıs’ta vitrine çıkacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler