Arama

Penis Büyütme Ameliyatı Neden Yapılır?

2 yıl önce

Penis Büyütme Ameliyatı Neden Yapılır?

Penis Büyütme Ameliyatı Neden Yapılır?
ad image

Penis Büyütme Ameliyatı Neden Yapılır?

Genetik olarak penis boyunun küçüklüğü, hormon bozukluğu nedeni ile penisin yeterli uzamaması, geçirilen hastalıklar, obezite ve ince penisin olması nedeni ile erkekler penis boyundan ve kalınlığından rahatsız olabilir. Bu sorunların giderilmesi için penis büyütme işlemi uygulanır.

Halk arasında yanlış bilinen en önemli konu kısa boylu erkeklerin penis boyunun küçük olmasıdır. Kişinin fiziki boy oranı ile penisi arasında bir bağlantı yoktur. Yapılan bilimsel çalışmalar sonucunda böyle bir veri elde edilmemiştir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nedir?

Penisin boyunun uzatılması, çapının genişletilmesi ve simetri sorunlarının giderilmesi için uygulanan işleme penis büyütme ameliyatı denir. Bazı erkeklerin penis boyu kısa olurken bazılarının küçük olabilir. Böyle durumlarda kısa süreci cerrahi operasyon ile müdahale edilir. Ameliyat genellikle 60 dakika gibi bir sürede tamamlanabilir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Gelişen teknoloji sayesinde iki farklı yöntem ile penis büyütme işlemi uygulanabilir. Birinci ve genellikle en sık tercih edilen işlem yağ aldırmadır. Lokal anestezi ile uygulansa da genel anestezi hastalar için daha konforludur. Kasık kenarlarından 1 santimetrelik kesi atılır. Atılan bu kesiden cilt altına girilir. Yağ hücreleri parçalanır ve vakumla alınır. Bu sayede penis boyu olduğundan daha uzun görünür.

İkinci uygulama ise cerrahi operasyondur. Penisin bağ dokuları dikkatli bir şekilde kesilir. Leğen kemiği ile penisi birbirine bağlayan tendonlar gevşetilir ve penis boyunun uzaması sağlanır. Bu işlem sırasında yine liposuction uygulanarak ince olan penis kalınlaştırılır.

Penis Büyütme Mümkün Müdür?

Penis boyu nedeni ile hayal kırıklığına uğrayan erkekler için cerrahi müdahalede bulunmak mümkündür. Boy uzatma işlemi yanında kalınlaştırılması da mümkündür. Doku transferi, yağ enjeksiyonu ve dolgu enjeksiyonu ile kalınlaştırılabilir. En sık tercih edilen kalınlaştırma tekniği yağ enjeksiyonudur. Kişinin kendi yağı alınarak uygulandığı için doğal ve başarılı sonular elde edilir.

Penis Uzatma Ameliyatlar

Penis plastik işlemi sırasında iki teknik tercih edilebilir. Penis tendonlarını gevşetmek ve protez kullanmaktır. Tendonların gevşetilmesi boyun en az 3 santimetre uzatılmasına yardımcı olur. Protez tekniği eğrilik nedeni ile kısa görünen penisler için tercih edilir. Medikal silikondan üretilen protezler yerleştirilir. Kullanılan silikonun markasına göre penis büyütme fiyatları değişir.

Penis Büyütme Ameliyatı Öncesi

Ameliyat öncesi alkol ve sigara gibi zararlı maddeler en az 10 gün öncesinden bırakılmalıdır. Ameliyata en az 8 saat aç olarak gelinmelidir. Doktorun istediği tetkiklerin hepsi eksiksiz tamamlanmalıdır. Ameliyat sonrası giymek için rahat kıyafetler ve destekli iç çamaşırı getirilmelidir. Penis büyütme fiyatları ve kurum hakkında detaylı bilgi edinilmelidir.

Penis Büyütme Ameliyatı Sonrası

Ameliyat sonrasında doktorun reçete ettiği antibiyotik ve ağrı kesiler düzenli kullanılmalıdır. Enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak için mutlaka antibiyotik düzenli kullanılmalıdır. İlk 1 hafta destekli iç çamaşırı giyilmelidir. Alkol ve sigara kullanılmamalıdır. İlk 1 hafta istirahat edilmelidir. Özellikle çalışma hayatı hareketli olan kişiler için istirahat etmek önemlidir.

Penis Büyütme Fiyatları

Estetik operasyonların fiyatları hizmet verilen kuruma göre değişir. Kullanılan aletlerin sahip olduğu teknoloji, hastanenin donanımı, konumu ve hastane yatış ücretleri birbirinden farklıdır. Köklü ve insan sağlığını ön planda tutan kurumların verdiği hizmetler her zaman üst düzeydedir. Bu nedenle komplikasyon riski düşük ve başarı oranı yüksektir.

Hastane seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar da başarı oranının yüksek olasıdır. İşlem maliyetleri her zaman son planda olmalıdır. Penis büyütme fiyatları ve ameliyatın detayları hakkında bilgi almak için bizleri arayabilirsiniz.

https://www.penisbuyutme.net/penis-buyutme-ameliyati/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler