Arama

Paket Çözümlemede Sorun Var! Neden Kaynaklanır?

1 yıl önce


Paket Çözümlemede Sorun Var! Neden Kaynaklanır?
ad image

Paket Çözümlemede Sorun Var! Neden Kaynaklanır?

Neden bir paket ayrıştırma sorunu oluyor diye sorulmaktadır, bu soruya vereceğimiz cevap kesin veya net olmayacaktır. Ayrıştırma hataları genellikle cihazınızın android sürümü ile indirdiğiniz APK ve uygulama sürümü eşleşmediğinde ortaya çıkar. Bu tür sorunlardan kaçınmak için paket çözümlemede sorun var android ayrıştırmayı yalnızca belirli uygulamalarda düzeltebilirsiniz.

 Yani tüm android sürümünüzü kullanan bir programı yukarıda verilen yöntemle açmanız mümkün değildir. Programları yalnızca android sürümünü engellemek amacıyla açabilir ve yalnızca bu şekilde test edip düzgün çalışabilirsiniz.

 Apk düzenleyici ile açamadığınız dosyalarınız için android sürüm yükseltme yöntemi adı verilen öğelerimizi kullanarak açabilirsiniz. Bu konuda bilgi almak için Hata Usta sitesine bakabilirsiniz.

 

Paket Ayrıştırma Hatası Nasıl Düzeltilir?

 Paket ayrıştırma hatası için cihazınıza kuracağınız APK Editor uygulaması ile sorununuzu çözebilirsiniz. Apk editör isimli program hakkında bilmeniz gerekenler aşağıda verilmektedir.

 APK Düzenleyici; İndirdiğiniz uygulamaya bağlanın ve programda yüklemek istediğiniz apk dosyasını seçin. İndirilen dosyayı İndirilenler klasöründe bulabilirsiniz. Paket çözümlemede sorun var Apk dosyasını seçtikten sonra cihaz sizi ana menüye götürecektir. Bu adımdan sonra yapmanız gereken dosya yöneticisi aracılığıyla indirilenler klasörüne erişmek.

 Hata veren apk dosyasına uzun basarak düzenleme seçeneğinin çalıştığını göreceksiniz. Gelen ekranda "Minimum SDK Sürümü" satırının karşısındaki ifadeyi 16 olarak değiştirip kaydedin.

 Min SDK Sürümü satırında "Hedef SDK Sürümü"nün önündeki sayıyı 25 olarak değiştirin ve yeniden kaydolun. Tüm bu işlemlerden sonra apk dosyasını kurabilirsiniz. Bu adımla ayrıştırma paketi hatasını çözmelisiniz. Bu konuda bilgi almak için Hata Usta sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Kaynak https://hatausta.com/

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler