Arama

Oyun dünyasının beklediği Crysis 4

2 yıl önce


Oyun dünyasının beklediği Crysis 4
ad image

Türk kullanıcılarının da Crytek’in geliştirdiği oyun dünyasının en popüler serileri arasında gösterilen Crysis, çok büyük hayran kitlesine sahip olsa da bilgisayarları zorlayan grafiklere sahip olmasıyla da adından hep söz ettirdi. Birçok kişi uzun zamandır serinin yeni oyununu bekliyordu. Crytek, paylaştığı bir video ile büyük bir heyecan yarattı.

Adını ilk kez 2007’de duyuran Crysis serisi, gerek oynanışı gerekse grafikleriyle hep adından söz ettirdi. Bilgisayarları zorlayan oyunlar deyince akla ilk gelen yapımlardan oldu. Hayranları uzun süredir serinin yeni versiyonu olacak Crysis 4’ü bekliyordu. Crytek’in paylaştığı “Bir Crytek Duyurusu” olarak paylaştığı Tweet’te yeni oyunla ilgili bir duyuru videosu yayınlandı.

Seri, kaliteli senaryosu ve üst düzey grafiklerinin yanında Türkçe dil desteğine sahip olmasıyla da özellikle Türk kullanıcılarının her zaman ilgisini çekti. Serinin yeni oyunu Crysis 4’ün çıkış tarihi dil destekleri gibi ayrıntılı bilgiler henüz bilinmiyor. Ancak Crysis 4 gelene kadar önceki oyunları tekrar hatırlamak isteyenlere oyun hikayesini anlayabilmek adına hangi sırayla oynanması gerektiğini sizler için derledik.

Crysis 1:.2007 yılında ilk kez sahne alan oyun döneminin en yüksek grafikli oyunlarından biriydi. Oyun 12 GB depolama alanı istiyor.
Crysis Warhead: Devam niteliğindeki oyun diğerleri kadar popüler olmasa da büyük bir kitle tarafından beğenildi. Oyun 15 GBlık depalama alanı kaplıyor.
Crysis 2: Hiç kuşkusuz serinin en sevilen oyunuydu ve o dönem için devrimsel nitelikteydi. Türkçe dil desteğinin de bulunduğu oyun hala Windows XP’de bile oynanabiliyor.
Crysis 3: Serinin şimdiye kadar ki son oyunu olan Crysis 3, birçok kişiye göre serinin son buluşuydu. Ancak Crytek bugün yaptığı paylaşımla gereken cevabı verdi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler