Arama

OPPO Find X5

2 yıl önce


OPPO Find X5
ad image

Canalys raporuna göre yüzde 9’luk pazar payı ile dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olan OPPO, çok yakında yeni ürünleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir amiral gemisi Find X5 serisi ile gündemde olan şirket, iddialara göre söz konusu cihazları önümüzdeki günlerde vitrine çıkaracak.

Sektörde sızıntıları ile ön plana çıkan Digital Chat Station, bir süre önce Çinli mikroblog sitesi Weibo üzerinden Find X5 Pro, OPPO Pad ve Enco X2 ürünlerinin tanıtım posterini sızdırdı. Paylaşımın daha sonra silindiğini de belirtmekte fayda var.

Tanıtım posterinde yer alan ve tanıtılması büyük ölçüde kesinleşen Find X5 Pro, teknik özellikleri ile serinin diğer modellerinden kolaylıkla ayrılacak. Buna göre akıllı telefon, 6,7 inç QHD+ çözünürlüklü 120 Hz (LTPO 2.0) tazeleme hızı sunan AMOLED panelle gelecek.

Cihaz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak. 4 nm fabrikasyon süreci ile üretilen yonga seti, bir adet 3.0 GHz ARM Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz ARM Cortex-A710 ve dört adet 1.8 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno 730 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefon, 12 GB LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 destekli 512 GB dahili depolama ile satışa çıkacak. Öte yandan bellek tarafında farklı opsiyonların olup olmayacağı ise henüz belli değil. Son olarak cihazın 80W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh’lik pilden besleneceğini belirtelim.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler