Arama

Omicorn aşılara karşı direnç gösteriyor

2 yıl önce


Omicorn aşılara karşı direnç gösteriyor
ad image

Güney Afrika'dan Almanya'ya, Çin'den İngiltere'ye, Avustralya'dan İsrail'e, Brezilya'dan ABD'ye, Rusya'dan Türkiye'ye yalnızca üç haftada dünyayı saran Omicron varyantı, 2022 planlarını alt üst etti.

Fransa Başbakanı Jean Castex, tüm Avrupa'yı uyardı ve Omicron varyantının yaşlı kıtada ışık hızılya yayıldığını söyledi. Castex'e göre, ürkütücü mutasyon Fransa'da yeni yılla birlikte baskın hale gelecek.

Fransa Başbakanı Paris yönetiminin İngiltere'ye karşı ilan ettiği yeni seyahat kısıtlamalarından önce konuştu. Fransa gece 24.00'ten itibaren Birleşik Krallık'tan turist ve iş seyahatleri için sınırlarını kapattı.

Cuma günü 50 bin testin pozitif çıktığı Almanya da, İrlanda Cumhuriyeti ve Hollanda'ya yönelik seyahat kısıtlamaları açıkladı. Alman Sağlık Bakanı Karl Lauterbach, ülkesinin daha önce görmediği bir meydan okumaya hazır olması gerektiğini belirtiyor.

Omicron'un bu kadar hızlı yayılması, 2022 umutlarını da suya düşürdü. Sadece birkaç hafta önce uzmanlar, Alfa, Beta, Gama ve Delta varyantlarının yol açtığı enfeksiyon dalgalarından sonra ülkelerin 2022'de pandemiyi geride bırakmaya başlayacağını tahmin ediyordu.

Ancak Omicron tüm planları alt üst etti. Çok sayıda ülke şimdiden pandeminin daha önceki evrelerinde başvurdukları önlemlere geri dönmeye başladı. Seyahat kısıtlamaları, maske takma zorunluluğu, yaklaşan Noel öncesinde kalabalıklardan uzan durma tavsiyesi, bu önlemlerin başta gelenleri.Pandemide en başa dönülmesi gibi bir durum söz konusu olmasa da uzmanlar, pandeminin en kötü dönemini geride bırakmak için dünya nüfusunun çok daha fazlasının aşılanması ya da enfeksiyonu geçirmesi gerektiğini söylüyor.

Pandemide en başa dönülmesi gibi bir durum söz konusu olmasa da uzmanlar, pandeminin en kötü dönemini geride bırakmak için dünya nüfusunun çok daha fazlasının aşılanması ya da enfeksiyonu geçirmesi gerektiğini söylüyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler