Arama

Netflix’in 2022 filmleri

2 yıl önce


Netflix’in 2022 filmleri
ad image

Netflix, 2022 için çıkacak 28 orijinal filmini gösteren tek bir fragman yayınladı. Netflix şu anda genel aboneliklerde Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max ve daha pek çok yayın hizmetini geride bırakarak yarışta lider.

Netflix, 2022 film listesi için şimdiye kadarki en iddialı başlıklarına ilk bakışı içeren bir fragman yayınladı. Büyük bütçeli aksiyon ve bilim kurgu filmlerinden birinci sınıf komedilere ve çocuk filmlerine kadar, Netflix’in bu yıl vizyona giren çok sayıda filmi olacak.

Dolu dolu fragmanda yer alan filmler arasında merakla beklenen bazı projeler yer alıyor. Bunlar arasında Daniel Craig ile uzun zamandır konuşulan Knives Out 2, Ryan Gosling ve Chris Evans’ın başrollerini paylaştığı The Gray Man, Ryan Reynolds’un yeni bilim kurgu filmi The Adam Project, Guillermo del Toro’nun Pinnochio’su, Enola Holmes 2, Halle Berry liderliğindeki The Mothership yer alıyor.

Lashana Lynch ve Emma Thompson’ın oynadığı Matilda’nın yeni uyarlaması ve Rebel Wilson’ın amigo komedisi Senior Year, animatör Tetsurō Araki’nin Bubble’ı, Chris Hemsworth’un yeni aksiyonu Extraction 2 ve Ana de Armas’ın başrol olacağı Blonde ise fragmanda yer almadı.

The Adam Project
Day Shift
Knives Out 2
Spiderhead
Slumberland
Pinocchio
They Cloned Tyrone
The School for Good and Evil
Enola Holmes 2

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler