Arama

Netflix, platforma eklenecek yeni oyununu duyurdu

2 yıl önce


Netflix, platforma eklenecek yeni oyununu duyurdu
ad image

Dünyanın en popüler abonelik sistemine dayalı video akış hizmeti olan Netflix, kendine öz yapımları ile her geçen gün daha fazla insan tarafından tercih ediliyor. Platformda yer alan diziler ve filmler yıllardır milyonlarca insan tarafından izlenirken, ülkemizde de büyük bir kitle Netflix’i aktif olarak kullanıyor. Farklı projelerle hem platformu genişletmek, hem de her telden insana hitap etmek isteyen şirket, son olarak abonelik sistemi ile mobil oyun sektörüne giriş yapmıştı.

Bugün platforma yeni bir oyun ekleyen Netflix, oldukça doğru bir adım atmışa benziyor. Hearthstone tarzı bir kart oyununu kullanıcılara sunmaya başlayan şirket, ilerleyen zamanda kütüphanesini daha fazla genişleteceğini de gösterdi. Steam‘de 27 TL’lik fiyat etiketi bulunan Arcanium: Rise of Akhan isimli oyun 8 Aralık 2020 tarihinden beri erken erişim aşamasında. Ayrıca Steam kullanıcıları bu oyun için olumlu yorumlar yapmış durumda. Nitekim oyun platformda “Çoğunlukla Olumlu” puan kategorisinde yer alıyor.

Ayrıca daha basit bir oyunu da yine bugün kullanıcılara sunan Netflix, oyun sayısını bir hayli arttırdı. Bugünün ikinci oyunu Krispee Street, yapımcı FrostyPop’un platforma kazandırdığı dördüncü oyun olurken “Where’s Waldo”nun dijital hali olduğu da söylenebilir. Bunların dışında oyun anlamında başka bir gelişme yaşanmadı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler