Arama

Netflix Nedir?

2 yıl önce

Netflix Nedir?

Netflix Nedir?
ad image

Netflix Nedir?

İnternet ortamında artık aradığınız her şeyi bulabilmeniz mümkün hale geldi. Özellikle de eğlenceli vakit geçirmek, dizi veya film izlemek için birçok farklı platform mevcut. Bu platformların başında ise son dönemlerin en popüler isimlerinden biri olarak Netflix geliyor. Netflix nedir ve nasıl kullanılır sorusu bu kapsamda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Dizi, film, belgesel veya çizgi film izleyebileceğiniz bir mecra olarak Netflix fazlasıyla ilgi görmektedir.

Hem masa üstü hem de mobil uygulama üzerinden Netflix’e giriş yapmanız mümkündür. Bu bakımdan değerlendirildiğinde Netflix aradığınız sinema ortamını, dizi film izleme keyfini en iyi şekilde sunuyor. Bu bağlamda Netflix üyeliği alarak site içerisindeki içeriklerden yararlanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için öncelikle Netflix’in içeriğini ve kullanımının nasıl olduğunu öğrenmeniz önemlidir.

Netflix İçeriği ve Kullanımı

Genel anlamda Netflix masa üstü versiyonu oldukça sade bir ara yüze sahiptir. Bu kapsamda direkt olarak siteye girdiğinizde istediğiniz içeriklere rahatlıkla erişebilirsiniz. Üyeler için Netflix’te film, dizi veya belgesel gibi kategoriler sunuluyor. Bununla birlikte ülke ve dünya gündeminde en popüler olan içerikler de top 10 listesi olarak sıralanıyor. İlginizi çeken herhangi bir dizi veya filmin üzerine gelerek bir kısmını tanıtım amacıyla da izleyebiliyorsunuz.

Geniş bir içeriğe sahip olan Netflix ayrıca birden fazla kullanıcıyla aynı anda giriş olanağı sağlıyor. Bunun için alacağınız üyeliğin statüsünü arttırmanız yeterli oluyor. Aylık olarak uygun meblağlarda ödemeler ile Netflix’te dizi ve filmlerinizi izleyebilirsiniz. Ayrıca bitirmediğiniz içerikler bir sonraki girişinizde kaldığınız yerden devam ediyor. Tüm bunlarla birlikte Netflix mobil uygulamasının kullanımı da merak edilen noktalardan biridir.

Netflix Mobil Uygulaması

Sadece masa üstü olarak değil aynı zamanda mobil uygulama olarak da Netflix kullanabilirsiniz. Telefonunuza veya akıllı tabletinize uygulamayı indirerek girişinizi sağlayabilirsiniz. Netflix uygulama kullanımı tıpkı masa üstü versiyonu gibi kolay ve anlaşılır bir tasarıma sahiptir. Mobil uygulamayı tamamen ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz.

Mobil uygulamada sunulan alternatiflerden biri de çevrimdışı izleyebilmeniz için içeriği indirebilmektir. Dizi veya film hangi kategoride bir içeriği beğendiyseniz, indirme işlemini yapabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgilere İnsan Dedikleri Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler