Arama

Netflix düğmeye bastı

2 yıl önce


Netflix düğmeye bastı
ad image

Uzun süredir Squid Game sevenler dizinin 2. sezon bölümleri için Netflix’ten bir açıklama bekliyor. Bu konuda sessizliğini bozan Netflix eş CEO’su ve baş içerik sorumlusu Ted Sarandors, beklenen açıklamayı yaptı. Sarandors katıldığı bir programda izleyicilerden gelen 2. sezon sorusuna, kesinlikle şeklinde cevap verdi. Cevabın en ilginç yönü ise CEO’nun Squid Game evreni daha yeni başlıyor ifadesi oldu.

Sarandors bu açıklamasıyla, dizinin 3. sezon çalışması için Hwang Dong-hyuk’a da önemli bir mesaj gönderdi. Aynı zamanda açıklamanın dizinin evreninde geçen yeni yapımların da yolda olduğunun sinyalini verdiği de teoriler arasında.

Güney Kore yapımı dizi ve filmlere büyük yatırım yapan Netflix, bu yatırımın meyvelerini 2021 yılında toplamaya başladı. Squid Game dizisi ile rekorlar kıran platform, uzun süre yeni sezon için bir duyuru yapmadı. Dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk ise ilk açıklamalarında diziyi sadece bir sezon olarak tasarladığını açıkladı.

Bu açıklamalar sonrası artan sosyal medya baskısı ile yönetmen, Kasım 2021‘de ikinci sezon için ilk sözünü verdi. Kısa süre önce ikinci sezon çalışmalarının sürdüğünü açıklayan yönetmen, 3. sezon için de Netflix ile görüştüğünü açıkladı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler