Arama

Nazlı Aksu, Evlere Değer Katıyor

2 yıl önce

Nazlı Aksu, Evlere Değer Katıyor

Nazlı Aksu, Evlere Değer Katıyor
ad image

 

 

 

Farklı tasarımları ve farklı kimliği ile yapmış olduğu dekorasyonlarla büyük beğeni toplayan Nazlı Aksu, evinize değer katmaya geliyor.

 

Sosyal medyayı adeta katalog gibi kullanan Aksu, dekorasyonun tek influenceri olmayı amaçlıyor. Sosyal medya üstünde ulaşabilir, evinizin dekore edilmesiyle ilgili bütün bilgiyi doğru bir biçimde öğrenebilirsiniz.

 

Dekorasyonla nasıl tanışıp başladığınız sorusuna şu yanıtı verdi sayın Aksu: ''Evde yalnız kaldığım süre içinde dekor ve dekorasyon tasarımlarıyla ilgilenmeye başladım. Evimde ki tüm eşyalar, baştan aşağı hepsi kendi çizimlerime aittir. Her eşyamın boyasından, boya markasına kadar tek başıma ilgilendim. Yaptığım iş bana zevk vermeye başladıkça insanlar da çizimlerimi görmeye başlamıştı ve bunun sayesinde pek çok firmadan teklif aldım. Bende ki eşyalar , ürünler hep farklı olsun istemişimdir. Kalıplaşmış tarzlardan hep uzak kalmışımdır ve tüm eşyalarım da el emeğim var. Dekorasyona karşı o kadar çok büyük bir ilgim var ki boş bir duvara bakınca bile aklımdan pek çok şey, pek çok çizim geçiyor. Daha sonrasında harabe bir ev satın alıp dış mimarisinden iç mimarisine, koltuklarımın kumaşına kadar her şeyiyle içli dışlı ilgilendim. Daha sonrasında antika eşyalardan dönüşüm yaptım, bahçe verandalarına salıncaklar tasarladım. Ben bir kadın olarak yoktan var edecek biriydim daima. Kafama ne koyduysam yapan, her şeyin en ince detayına kadar ilgilenen bir yapım vardır. Bu yapımın daha çok burcumdan kaynaklandığı söylense de ben bunların bir kadın gücü olduğuna inandım.''

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler