Arama

Mercedes otomobillerini geri çağırıyor

2 yıl önce


Mercedes otomobillerini geri çağırıyor
ad image

Mercedes-Benz, dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında bulunuyor. Şirketin birçok otomobili modeli bulunuyor. Hem sunduğu özellikleri hem de kalitesi sayesinde sevilen marka, dünya genelinde iyi satış rakamlarına ulaşıyor.

Mercedes-Benz, ABD’de bulunan 4 adet otomobilini geri çağırma kararı aldı. Yapılan açıklamaya göre bu araçların tek bir fren kaliperinde sorun yaşanabileceğinden dolayı bu araçların için geri çağırma çağrısı yapıldı. Bunun sıkıntının sebebi ise fren kaliperi tedarikçisinin bazı cıvataları yanlış sıkmasından kaynaklanıyor.

Bu problem, aslında ilk olarak ABD dışında keşfedildi. Fren kaliperinden gelen seslerden şikayet eden bir kullanıcı, aracını servise götürerek bakımının yapılmasını istedi. Bu bakım sırasında servis yetkilileri, aracın ön ve arka fren kaliperindeki cıvataların tork özelliklerini karşılamadıklarını keşfetti.

Bu fren kaliperi cıvataları, şirketin Polonyalı tedarikçisi Hitachi Astemo tarafından üretilen bir parça olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Bu fren kaliperlerinden 3 tanesi 2020 Mercedes-AMG CLA 35‘te ve 1 tanesi ise 2021 Mercedes GLA 250‘de bulunuyor. Bu 4 araç da ABD’de yer alıyor. Dünyanın diğer bölümlerindeki araçlarla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor.

Şu anda araç sahiplerinin bu durumdan haberdar olup olmadığı bilinmiyor. Ancak Mercedes-Benz, 3 Mayıs’tan itibaren araç sahiplerine ulaşacak. Araç sahipleri en yakın yetkili servise giderek işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

MALATYA

MALATYA

7 yıl önce
FETHİYE

FETHİYE

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler