Arama

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

2 yıl önce

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?
ad image

Meme Küçültme Nedir ve Kimlere Uygulanır?

Bu ameliyat, Mamoplastisi; Kadınlarda büyük olan meme dokusunun ameliyatla küçültülmesi ve fazla meme dokusunun vücuttan uzaklaştırılması işlemidir. İşlem sonrası meme küçültüldüğünde meme dokusundaki fazla yağ ve deri çıkarılır ve meme başı daha yüksek bir alana taşınır.

Meme küçültme; İri ve yapısal olarak kozmetik görünüme sahip daha güzel göğüsler elde etmek veya büyük göğüslerin neden olduğu çeşitli sağlık problemlerini düzeltmek için kullanılan bir yöntemdir. Ameliyattan sonra kişiler vücutları hakkında daha olumlu izlenimler edinirler, hareket etmeleri kolaylaşır ve psikolojik açıdan faydası olur. Detaylar için Ankara meme küçültme dahilinde bilgi alabilirsiniz.

Meme Küçültme Nasıl Yapılır?

Ameliyata karar verilmeden önce hasta doktor tarafından detaylı bir şekilde muayene edilir, diğer sağlık sorunlarıyla ilgili ayrıntılı anamnez istenir ve fizik muayene sırasında olası sonuçlar netleştirilir. Burada operasyon öncesi çeşitli kan tetkikleri istenebilir. Meme dokusunu incelemek için ultrason veya mamografi kullanılabilir.

Genel anestezi altında yapılan Ankara meme küçültme 2 ile 4 saat arasında sürebilir. Ameliyat genellikle meme başı çevresinden ve meme başından meme dokusunun dibine kadar olan kesilerden yapılır. Daha büyük meme dokusunda meme ucundan alt memeye doğru ters T kesiler yapılabilir.

Meme Küçültme Kimler Olmalı?

Büyük göğüsler sadece kötü görünmekle kalmaz, aynı zamanda sayısız sağlık sorununa da neden olabilir. Büyük meme dokusuna sahip kadınlar genellikle aşağıdaki sorunları yaşar:

  • Kronik omuz, sırt ve bel ağrısı
  • Omurganın kronik eğimi, kamburluk, omurga eğriliği nedeniyle duruş bozuklukları
  • Nefes darlığı, omurganın eğimine bağlı akciğer sorunları
  • Göğüs dokusunun altındaki deride terlemeden dolayı tahriş, kızarıklık ve ağrı
  • Fiziksel aktivitenin kısıtlanması
  • Kötü kozmetik görünüm, psikolojik stres nedeniyle vücut imajında ​​bozulma
  • Karıncalanma ağrısı, sinir dokusunun sıkışmasından kaynaklanan elektrik çarpması
  • Sütyen veya üstlerle ilgili sorunlar

Meme Küçültme Fiyatları

Meme küçültme ameliyatı fiyatını belirleyen faktörler, göğüslerin büyüklüğü, ne kadar sarkık oldukları ve ameliyat için kullanılan tekniğe bağlıdır. Meme küçültme fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için başvuracağınız Ankara meme küçültme ile muayene olmanız gerekir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme yöntemleri üçe ayrılabilir: egzersiz, yağ enjeksiyonu ve implant. Ancak egzersiz yapmak kilo ile ilgili sorunlarınızı ancak kas kütlesini artırarak düzeltebilir. Geri dönüşü olmayan ve ciddi değişiklikler olması durumunda implant tedavisi gerekir. Ankara meme büyütme ile istediğiniz boyutlara uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Ameliyattan sonra (anesteziden uyandıktan sonra) genellikle şiddetli ağrı olmaz. Gerilim hissi oluşabilir. Ankara meme büyütme hemen görülebilir ve hissedilebilir. Göğüs üzerine gerekli baskıyı uygulamak için özel bir bandaj yapılır.

Ayrıca protez yerinde oluşabilecek sızıntıları gidermek için dren takılabilir. Eğer dren takılırsa bu drenler operasyondan birkaç gün sonra alınacaktır. Başlangıçta göğüste uyuşukluk veya tersine hassasiyet artışı olması beklenir.

Hastalar ameliyattan 6 saat sonra sıvı içmeye başlayabilir. Sabah yapılan operasyonlarda hasta aynı gün taburcu edilebilir. Hastalar genellikle ameliyattan sonraki gün eve dönerler. İlk hafta sırt üstü yatılmalıdır. Yatak dönüşlerini sınırlamak yararlıdır. Detaylı bilgi için Ankara meme büyütme ile ilgili fazlaca bilgi alabilirsiniz.

Liposuction Nedir?

Liposuction; zayıf beslenme ve hareketsiz yaşam tarzının neden olduğu bölgesel obezite sorununa kalıcı ve kalıcı bir çözüm olmasa da, halk arasında bilinen "yağ aldırma" işlemi bir tür vücut şekillendirme işlemidir.

Ankara liposuction ile hayalini kurduğunuz görünüme kısa sürede sahip olabilirsiniz. Birçok insan aşırı yağ ve orantısız formlardan kurtulmak için egzersiz yapar ve diyet uygular. Kilo kaybı sayısal olsa da bazı bölgelerde kalıcı bir yağlanma süreci devam edebilir. Bu durum ne kadar egzersiz yaparsanız yapın sizi bırakmayacaktır. Bu durumda liposuction ile bölgesel yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

SAL (vakumlu liposuction) tekniği, Ankara liposuction özelinde önce yağın alınacağı bölgeye bir sıvı karışımının enjekte edilmesini içerir. Genel veya lokal anestezi altında kullanılabilir. Daha sonra 2 mm – 3 mm aralığındaki kesilerden açılır.

Yağ pompalama işlemi, çapa sahip kanüllerin yerleştirilmesiyle başlar. UAL (ultrasonik liposuction): Klasik liposuctiona göre daha kolay tutulan bu uygulamada, ultrasonik dalgalar ile sadece emilecek yağ hücreleri özel olarak tedavi edilir. Çevre dokuya zarar vermeden yapılan bir işlem uygulamayı bu konuda etkili kılmaktadır.

PAL (Güç Yardımlı Liposuction): Özel hareketli kanüller ile geniş bir alanda alınması gereken yağların alınması yöntemidir. WAL (su bazlı liposuction): Bu işlemde deri altına su enjekte edilerek yağ askıya alınır ve daha sonra kanüllerle emilir. RFAL (Radyo Frekans Liposuction): Lazerle ısıtılan cilt, klasik vakum işleminde yağ emilerek kaldırılır.

Liposuction Hangi Durumlarda Yapılır?

Vücudun deformasyonuna neden olan ve belirli yerlerde lokal olarak biriken yağlar. Özellikle bele yakın bir çörek görünümü, uyluk yanlarında yağ birikmesi, karın bölgesinde yağ birikmesi. Tedavi ayrıca erkek meme büyümesi ile ilişkili rahatsızlığı tedavi etmek için de kullanılır.

Ankara liposuction, meme küçültme, karın germe ve boyun germe sonrası bölgeyi yeniden şekillendirmek için kullanılır. Bu noktalardaki müdahale vücudu şekillendirir. Liposuction ile yağın nereden alınması gerektiğine hasta ve doktor birlikte karar verir. Ancak operasyon için genellikle tercih edilmeyen kısımlar kalça ve bacakların diz altı kısımlarıdır.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler