Arama

Mame Thiam’dan Özel Açıklamalar

3 yıl önce

Mame Thiam’dan Özel Açıklamalar

Mame Thiam’dan Özel Açıklamalar
ad image

 

Fenerbahçe’ye bu sezon transfer olan Senegalli futbolcu Mame Thiam; sezona dair açıklamalarda bulundu. Bu sezon oynadığı her pozisyonda elinden gelen en iyisini ortaya koymak istediğini belirtti. Aynı zamanda da yıldız golcü pandemiden dolayı bu sezon taraftarlarla beraber olamadıklarından ötürü üzgün olduğunu da dile getirdi. Ancak tüm Fenerbahçe taraftarına sezon sonunda şampiyonluğu hediye edeceklerini ve onların gönüllerini böylelikle kazanacaklarını söyledi. Aynı zamanda da Mame Thiam; Diyarbakır’da gerçekleştirmiş olduğu yardım etkinliği hakkında da konuştu. Kendisinin de geçmişinde zorlu hayat koşullarına sahip olduğunu ifade etti. Son olarak da Erol Bulut hakkında da açıklamalara yer verdi. bedava bahis siteleri ve bonus veren siteler  için betist üyelik   adresini ziyaret ediniz

Thiam Fenerbahçe Transferini Anlattı

Mame Thiam bu açıklamalarında Fenerbahçe’ye transfer sürecine de yer verdi. 28 yaşındaki yıldız golcü Senegal’den ilk olarak Kasımpaşa’ya geldiğini ifade etti. Burada antrenman yaparken; kendisini Ali Koç’un aradığını ifade etti. Sonrasında görüşerek; toplantılar yaptıklarını açıklayan Thiam; en sonunda Fenerbahçe’ye transfer olduğunu belirtti. Buraya gelmenin temel amacının şampiyon olmak olduğunu ifade eden Mame Thiam; diğer takımların transfer tekliflerini bu nedenle geri çevirdiğini söyledi. Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimalinin yüksek olması ve tanınmış bir camia olarak tabir edilmesinden ötürü tercihini bu yönde kullandığını dile getirdi. Temel niyetinin şampiyonluk yaşamak olduğunu söyleyen Mame Thiam; işini daha iyi yaparak; sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Erol Bulut’tan Mutluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut hakkında da açıklamalara yer veren Mame Thiam; Erol Bulut’un gerçekten çok iyi bir antrenör olduğunu söyledi. Diğer hocalarla Erol Hoca’yı kıyaslamanın yanlış olduğunu da ifade ederek; çalıştığı tüm antrenörlerle istenilen şartlarda çalıştığını söyledi. Şu anda Fenerbahçe kadrosunda çok sayıda oyuncunun olduğunu da belirterek; her bir oyuncunun elinden geleni yaptığını söyledi. Bu sezon taraftara layık olmak için çok çalıştıklarını söylediğini ve takımda herkesin yüzünün güldüğünü söyleyen Mame Thiam; hedeflerini yerine getirmek istediklerini belirtti. Ellerinden geleni yaparak; Fenerbahçe’nin sezonu birincilikle bitirmesi adına ne kadar ideal bir çaba içinde olduklarını açıklayan demeçler verdi.

Thiam Diyarbakır Yardımına Değindi

Diyarbakır’daki Baltacı Köyü İlkokulu’nun yenilenmesi konusunda da yardımda bulunan Mame Thiam bu konuda da açıklamalarda yaptı. Kendisine ait bir vakfın olduğunu söyleyerek; daha önceden hiç bu kadar aktif bir çalışma ortaya koymadıklarını ifade etti. Diyarbakır’daki bir polis memurunun bir köy okulu hakkında kendilerine ulaşarak; ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini söylemesi üzerine harekete geçtiklerini ifade etti. Kendisi de arkadaşlarıyla beraber konuşarak; gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirtti. Kendisinin de okulun yenilenmesi ve tüm ihtiyaçların giderilmesi konusunda devreye girdiklerini söyledi. 2 hafta içinde okulun tüm gereksinimlerini karşıladıklarını ve yardım talebini geri çevirmediklerini açıkladı. Sosyal medyadan da kendisine bu yönde gelen olumlu söylemler için teşekkür etti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler