Arama

Lipomatik Nedir? Nasıl Uygulanır?

2 yıl önce

Lipomatik Nedir? Nasıl Uygulanır?

Lipomatik Nedir? Nasıl Uygulanır?
ad image

Lipomatik Nedir? Nasıl Uygulanır?

Fazla yağlanmanın oluştuğu ve biriktiği durumlarda, estetik operasyonu arasında yer alan lipomatik uygulamasıyla birlikte müdahale edilir. Operasyonla birlikte aynı gün hasta taburcu edilir.

Lipomatik Nedir?

Orantısız olarak meydana gelen yağ dokularından kurtulmak isteyen ve estetik görüntü elde etmek isteyenler için oldukça ideal tedavidir. Lokal anestezi uygulaması altında gerçekleştirilen bu yöntemle birlikte bölgesel incelme sağlanır.

Özel tasarlanmış cihazla birlikte titreşim uygulaması yapılır. Böylelikle yağ dokuları uyarılır. Uyarılan yağ dokuları tahribe uğrar ve akışkan hale getirilir. Tahribe uğrayan yağ dokuları, vakum sistemiyle birlikte vücuttan dışarıya atılır. Lipomatik uygulaması oldukça rahat ve ağrısız bir şekilde gerçekleştirilir.

Lipomatik Nasıl Yapılır?

Kişinin yaşı ve durumu göz önünde bulundurulur. İşlemin yapılacağı bölge ve hasar durumuna göre tedavi gerçekleştirilir. İşlem öncesinde lokal anestezi uygulaması yapılır. Hasarın olduğu bölge titreşimli uygulama yapılır. Yağ dokusu tahribe uğrar ve akışkan hale getirilir. İnce kanüllerle birlikte deri altında yer alan yağ dokuları, vücuttan dışarıya atımı gerçekleştirilir.

Lipomatik Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Yapılan diyet ve spor yöntemlerinin etkisiz olmasıyla birlikte vücuttan atılamayan yağlar için lipomatik doğru ve ideal tedavi yöntemidir. Vücut kitle indeksinin 30’un altında olan kişilere uygulaması gerçekleştirilir. Vücutta meydana gelen yağlanmaların hepsine kolaylıkla uygulanabilir.

Yağ Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

Üç farklı şekilde ele alınabilen yağ aldırma yöntemi vardır. Bunlar; Lazer liposuction, klasik liposuction, vaser liposuction şeklinde ele alınır. Böylelikle hastaya uygunluğu doğru olarak tespit edilen yöntem belirlendikten sonra uygulanır.

Lipomatik Öncesinde Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Hastanın tıbbi geçmişi ve sağlık durumu hakkında detaylı bilgi alınır. İşlemden önceki iki haftalık süreçte alkol, sigara, bitki çayı, kafein tarzı gıdaların tüketimine ara verilir. Bitkisel katkı maddesi veya vitamin takviyesi alan kişilerin bir süreliğine bu duruma ara vermesi gerekiyor.

Lipomatik İşleminin Avantajları Nelerdir?

İyileşme süreci oldukça hızlı ve rahat geçer. Ameliyat yapılmadığından dolayı ciddi yara izleri ve iyileşme gibi sorunlar söz konusu değildir. Yağ aldırma yöntemlerinde bu işlem sayesinde yağ yakımı gerçekleştirilir. Operasyon sonrasında kesinlikle ciddi yan etkiler görülmez.

Lipomatik İşlemi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

İşlemden sonra daha dikkatli olmak gerekir. İşlemden önce dikkat edilmesi gereken hususlar, burada da geçerli olur. Düzenli olarak korse giyilmeli. Mutlaka bir günlük yatış yapılarak, hasta istirahat etmeli. Ardından hasta, sosyal yaşantısına kaldığı yerden devam edebilir.

J-plasma – Renuvion Nedir?

Vücudu sıkılaştırabilmek adına; yüz ve boyun bölgesi de dahil olacak şekilde j plasma uygulamasına başvurulur. Burada helyum gazıyla birlikte radyo frekansının birleşerek değer kazanan teknolojidir. Sıkılaştırma tekniğinde ve yüzey yenileme tekniğinde başvurulan lazer tedavi yöntemidir.

Soğuk helyum plazmasıyla birlikte kullanılan radyo frekans enerjisiyle beraber deri altına uygulanan doku travması şeklinde gerçekleştirilir.

J-plasma Nasıl Yapılır?

Uygulama oldukça basit ve acısız olarak yapılır. Kullanılan radyo frekanslarıyla birlikte cilt altına uygulanan ısı sonucunda sıkılaşma gerçekleştirilir. Kullanılan yeni teknolojiyle birlikte deri altına gönderilen 80-85 derecelik ısıyla birlikte deriye zarar vermez ve yanma oluşmaz. Deriye uygulanan bu yöntemle beraber daha hızlı sıkılaşma görülür.

J Plasma En Çok Hangi Bölgelerde Uygulanır?

Uygulanacak olan j plasma teknolojinin konforundan yararlanabilmek adına vücudun bütün bölgelerine uygulanabilir özelliği vardır. Göğüs, kol, sırt, bel, boyun, gıdı, diz, basen uyluk içi gibi bölgelere uygulanabilir. Daha çok 30-60 yaş aralığındaki kişilere uygulanır.

J-plasma- Renuvion Teknolojisinin Avantajları Nelerdir?

Cerrahi operasyonu gibi ciddi kesi uygulaması yapılmaz. Ameliyata gerek kalmadığı için iyileşme süreci kısa sürer ve hastanın konforu ön plandadır. İşlem yapıldıktan sonra değişimi görebilmek mümkündür. Güneş ışınlarının ciltte verdiği hasar ve yaşlanma etkisiyle ortaya çıkan kırışıklık nedeniyle cildin onarılmasını sağlar. Her vücut tipi için uygun görülür ve tek seansla ile etkili olabiliyor.

J Plasma - Renuvion İşlemi Sonrası İyileşme Süreci

Cerrahi operasyona ihtiyaç duyulmadığı için kısa süre içinde iyileşme sağlanır. Sağlıklı, güvenli ve pratik olarak yapılır. İşlem sonrasında uzman hekimin talimatına uyulmalı. Böylelikle daha etkili ve kısa süre içinde süreç tamamlanmış olur. Şişme, morluk gibi sorunlar kısa süre içinde son bulur. J Plasma tam olarak iyileşme 3-6 ay içinde gerçekleşir.

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler