Arama

Lierac Supra Radiance Jel

3 yıl önce

Lierac Supra Radiance Jel

Lierac Supra Radiance Jel
ad image

 

Cilt sorunlarına faydalı olan özel ürünleri ile Lierac satıştadır. Çatlak bakımı, çatlak önleyici kremler ile bakımı yapmanızı destekler. Ayrıca cildinizi nemlendirecek serum ve kremler de bulunuyor. Farklı pek çok ürün ile cildinizin pürüzlüğünü destekliyor. Aydınlık ve canlı gösteriyor.

 

Cildin görünümünü yenilemeye yardımcıdır. Kırışıklıkların azalmasına destek olur. Cildin gün içindeki etkilerden korunmasını destekler. Tazelik ve canlı görünüm etkisi sunar. Normal ve karma ciltler için uygun olan bu jeli günlük olarak kullanabilirsiniz. Temiz ve kuru olan cilde uygulanmaktadır.

Lierac Phytolastil Solute

Çatlaklara özel olarak üretilmiş losyondur. Çatlak karşıtı olan bu ürün; aslan pençesi, zemberek otu ve sarmaşık içerir. Çatlak görünümün ortaya çıkmamasını destekler. Mevcut olan çatlakların da görünümünün azalmasına yardımcı olur. 8 hafta boyunca gece gündüz uygulanması gerekiyor. Problemli olan bölgelere yapılan uygulama Liearac emilimi için mutlaka masaj yapılmalıdır.

Lierac Diopticerne Darn Circle Correction Brightening Fluid

Göz altında oluşan renk farklılıklarının giderilmesine yardımcı olur. Mor halkaların giderilmesi, çukurlanan halkaların giderilmesi konusunda faydalıdır. İçeriğinde C vitamini ve dağ tütünü vardır. Göz çevresinin aydınlanması ve sorunların giderilmesi konusunda destek olacaktır.

Verilen ürünleri Liearac siparişi ile anında alabilirsiniz. Ürün teslimatı son derece hızlı şekilde gerçekleşir. Ürün adedini bildirip, teslimat adresi ve diğer bilgileri yazarak sipariş işleminin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Seçim sizin.

Siz de tüm lierac ürünleri için https://www.welldermo.com/lierac adresini ziyaret etmeli ve ürünleri incelemelisiniz.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler