Arama

Lazer Epilasyon Yöntemleri

2 yıl önce

Lazer Epilasyon Yöntemleri

Lazer Epilasyon Yöntemleri
ad image

Lazer Epilasyon Yöntemleri

Günümüzde istenmeyen tüylere karşı kullanılan en etkili ve kalıcı uygulamaların başında lazer epilasyon teknolojisi gelir. Vücudun farklı noktalarında bulunan istenmeyen kıl ve tüyler lazer ışınlarıyla kurutulur. Kıla rengini veren melanin pigmenti lazer ışınlarını emerek özelliğini kaybeder.

Seanslar halinde düzenlenen lazer epilasyon sonrası hedeflenen bölgedeki kıl ve tüyler tamamen yok olur.

Böylece sağlıklı ve temiz bir vücuda sahip olmak mümkündür. Günümüzün en önemli cihazlarından biri olan lazer epilasyon cihazları içeriğindeki teknoloji ve donanım özelliği ile ihtiyaç ve beklentileri en iyi şekilde karşılıyor. Kullanım alanına ve cihaz özelliğine göre lazer epilasyon fiyatları değişir.

Lazer Epilasyon Nedir?

Teknolojinin getirdiği en önemli yeniliklerden biri olan lazer epilasyon kıl ve tüyleri lazer ışınları ile etkisiz hale getirir.

Vücuda ve dokulara zarar vermeyen lazer ışınları hedeflenen bölgedeki kıl köklerine odaklanır. Böylece kıl köklerini tahrip ederek o bölgeden bir daha kıl çıkmasını engeller.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon işlemi sırasında kişinin gözüne koruyucu gözlük takılır. Ardından kıl ve cilt tipine uygun lazer başlığı hedeflenen bölge üzerinde gezdirilir. Böylece lazer ışınları kıl folikülünün yapısını tahrip eder.

Lazer Epilasyon Kimler İçin Uygundur?

15 yaş üzeri bay ve bayan tüm bireylere lazer epilasyon uygulanır. Kıl köklerini kalıcı ve etkili bir şekilde lazer ışınları ile kurutur.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanır?

Lazer başlığı vücudun her bölgesinde aktif bir şekilde kullanılır. Özellikle tercih edilen bölgeler içerisinde yüz, kol ve bacaklar, bikini bölgesi ve koltuk altı, sırt, ense ve karın bölgesidir.

İsteğe bağlı olarak tek bir bölge tercih edilebileceği gibi tüm vücut Lazer epilasyonda kullanılabilir. Bu nedenle bölge sayısı arttıkça lazer epilasyon fiyatları da artar.

Lazer Epilasyon Erkek İçin Var Mı?

Güzellik merkezlerinde ve kliniklerde erkekler için de lazer epilasyon cihazı bulunur. Yeni nesil lazer epilasyon cihazları tasarlanırken kişilerin cilt ve kıl yapısına göre ayarlanır. Dolayısıyla lazer epilasyon cihazları farklı dalga boylarına sahiptir. Bu nedenle erkekler için de tasarlanmış lazer başlığı bulunur.

Diode Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Lazer epilasyon yöntemlerinden biri olan diode lazer epilasyon her vücut tipine uygundur. Bu nedenle her kıl tipini etkili bir şekilde yok eder. 810 nm dalga boyuna sahip olan bu cihaz her mevsim sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Diode Epilasyon Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Tüm lazer epilasyon işlemlerinde olduğu gibi diode lazer epilasyon sonrası işlem gören bölgenin zararlı güneş ışınları ile temas etmemesi gerekir. Yüksek faktörlü güneş kremleri tercih edilmelidir. İşlemin hemen ardından sıcak su cilde değmemelidir.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus ise, epilasyon işleminin uygulandığı bölgelere ağda veya jilet gibi ürünler kullanılmamalıdır.

Diode Epilasyon Faydaları Nelerdir?

İstenmeyen ve kötü görüntüye neden olan kıl ve tüyler diode lazer epilasyon ile etkili bir şekilde temizlenir. Özellik ve sık tüylenmenin olduğu alanlar ile etkili bir şekilde temizlenir. Yüz bölgesinde daha etkili sonuçlar ortaya çıkarır.

Diode lazerin en önemli faydası ise ciltteki akne ve batık izlerini de temizlenmesidir.

Her mevsim güvenilir bir şekilde kullanılabilir. Dalga boyu diğer lazer epilasyon cihazlarına göre daha uzun olduğu için diode lazer derin bölgelere iner. Böylece koyu cilt tipine sahip kişilerde diode lazer ile pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olur.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Güncel lazer epilasyon fiyatları güzellik merkezleri ile yapılan ön görüşme sırasında belirlenir.

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler