Arama

Lazer Epilasyon Uygulamaları

2 yıl önce

Lazer Epilasyon Uygulamaları

Lazer Epilasyon Uygulamaları
ad image

Lazer Epilasyon Uygulamaları

Maltepe lazer epilasyon merkezinin sunmuş olduğu kalıcı ve sağlıklı lazer epilasyon işlemleri, kadın ya da erkek fark etmeksizin birçok kişi tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Vücut genelinde bulunan tüylerin kalıcı olarak yok olmasını sağlayan Epilasyon merkezi, alanında uzman ekipler tarafından yapılarak son derece etkili ve zararsız sonuçlar verir.

Maltepe lazer epilasyon merkezi uzmanları tarafından uygulanan teknikler, kişilerin ortalama ne kadar süre sonra tüylerinden kurtulacağı bilgisi de verilir. Lazer ışınlarının kıl köklerine etki etmesi ile birlikte tüyün gelişiminde etkili olan lazer epilasyon cihazları, kök hücrelerin fonksiyonellerini bozar. Yapılan bu işlem ile tüylerin tekrardan cilt yüzeyinde belirginleşmesi engellenmiş olur.

Lazer Epilasyon Nedir?

Işınların kıl köklerine doğrudan etki etmesi ile işlevini yürüten lazer epilasyon işlemleri, kişilerin gözleri ile temas kurmuş oldukları normal beyaz ışık değil tüm renklerin karışımından oluşan ışınlardır. Kişilerin kıl köklerine belirlenen dalga boyları, kişiye göre tek renkli, düz, yoğun, tek fazlı monoramik ışınlar belirlenir. Lazer epilasyon işlemleri renkli olabildiği gibi renksizde olabilirler.

Dalga boyu ile doğrudan alakalı olan görünürlük, dermotoloji ve kozmetikte sıklıkla kullanılırlar. Lazer epilasyon işlemleri kıl köklerini kısa süre içerisinde kurutur. Maltepe lazer epilasyon merkezi alanında uzman ekip kadrosu ile tüm lazer epilasyon tekniklerini yapmaktadır.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Lazer ışınları gönderen cihazlar aracılığı ile kolaylıkla yapılan lazer epilasyon işlemleri, mutlaka uzman kişiler ve firmalar tarafından uygulanmalıdır. Ataşehir lazer epilasyon merkezimizde tüm işlemleriniz uzman kişiler tarafından uygulanmaktadır.

Lazer epilasyon işlemlerinde tek hedef kişinin vücudunda bulunan istenmeyen tüylerin doğrudan ortadan kalkmasıdır. Cilt yüzeyinden geçerek kıl köklerine ulaşan lazer ışınları, kıl köklerine yoğun bir ısı verir. Kıl köklerine doğrudan ulaşan bu ısılar, kıl köklerinin hasar görmesini sağlar ve kılların daha cılız bir halde çıkmasına neden olur.



Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer epilasyon işlemleri istenmeyen tüylerin bulunduğu tüm bölgelere uygulanabilirler. Geçmişten bugüne istenmeyen tüylerin azalması için kullanılan ağda, jilet gibi ürünlere son veren lazer epilasyon, kişilerde kalıcı çözümler üretirler.

Ataşehir lazer epilasyon merkezi uzman ekip kadrosu ve tecrübelerine dayalı performansları ile kişilerde yüz bölgesi, koltuk altı, genital bölge, bacak bölgesi ve birçok gölgede dahil epilasyon uygulaması yapılmaktadır.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Son zamanlarda lazer epilasyon işlemleri hakkınd airçok detaylı araştırma yapılır. Durumun böyle olması lazer epilasyon işlemlerinde fiyatalrın ve fiyatların neye göre belirlendiğini de merak konusu haline getirmiştir. Ataşehir lazer epilasyon fiyatları, diğer firmalar ile karşılaştırıldığında oldukça uygun fiyatlar ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Lazer epilasyon fiyatı belirlenirken işlemi yapacak olan firma, kişinin kıl kökleri ve tüy kalınlık, incelik oranları, istenmeyen tüylerin bulunduğu alan genişliği ve kullanılan lazer epilasyon cihazının kalitesi etkili olur. Kadıköy lazer epilasyon merkezi, geçmiş yıllardan bugüne vermiş olduğu kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerde en uygun fiyatları sunmaya özen gösteriyor. Lazer epilasyon işlemleri kadınlarda erkeklere oran ile daha sık tercih edilir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon işlemlerinde istenilen verimi alabilmek ve başarılı sonuçlar elde etmek için kişinin cilt ve kıl tipine uygun lazer tekniğinin uygulanması gereklidir. Kadıköy lazer epilasyon hizmetlerinde, kullanılan lazer teknolojisi ile istenmeyen tüylerden kurtulmak oldukça kolay bir işlem. Lazer epilasyon işlemlerinde kullanılan tekniğe göre tercih edilen cihaz da değişiklik gösterir.

Bu anlamda Kadıköy lazer epilasyon merkezi tarafındna sıklıkla alexandrite, diode, yag lazer ve ıntense pulsed light teknikleri kullanılır. Lazer epilasyon işlemleirnd etercih edilen çeşit, kişinin cilt yapısına mutlaka uyum sağlamalı ve lazer epilasyon atışları cilt tipine göre yapılmalıdır. Cilt tahriş durumlarının yaşanmaması için lazer epilasyon işlemlerinde mutlaka uzman firmalardan destek alınmalıdır.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler