Arama

Küçük boyutlu MacBook Pro

2 yıl önce


Küçük boyutlu MacBook Pro
ad image

Apple, dünyanın en büyük şirketleri arasında bulunuyor. Özellikle piyasaya sunduğu akıllı telefonlarda ve diğer MacBook Pro gibi bilgisayarlarda sunduğu kendi işletim sistemi sayesinde fark yaratıyor ve birçok kullanıcıyı kendine çekmeyi başarıyor.

8 Mart’ta etkinliğinin olacağı sızıntısının ardından şirketin yeni iPhone SE ve iPad Air 5 ürünlerini bu etkinlikte tanıtacağı söylenmişti. Geçtiğimiz günlerde ortaya Apple, 3 adet yeni Mac modelini EEC (Avrasya Ekonomik Komisyonu) sertifikasını aldı. Bu bilgiden sonra yeni Mac modeliyle ilgili heyecan artmaya başladı.Tanıtımın ardından bazı kullanıcılar Touch Bar‘ın kaldırılmasında mutsuz olmuştu. Touch Bar’ın da bu modelde bizlerin karşısına çıkması bekleniyor Büyük ihtimalle şirket, küçük boyutları seven ve Touch Bar kullanmak isteyen kullanıcılar için bu modeli piyasaya sürecek. Yeni MacBook Pro 13’de büyük modellerde olduğu gibi ProMotion teknolojisi bulunmayacak.

Tanıtımın ardından bazı kullanıcılar Touch Bar‘ın kaldırılmasında mutsuz olmuştu. Touch Bar’ın da bu modelde bizlerin karşısına çıkması bekleniyor Büyük ihtimalle şirket, küçük boyutları seven ve Touch Bar kullanmak isteyen kullanıcılar için bu modeli piyasaya sürecek. Yeni MacBook Pro 13’de büyük modellerde olduğu gibi ProMotion teknolojisi bulunmayacak.

Yeni iPhone SE modeli ve iPad Air 5 şirketin en yeni işlemcisi A15’e sahip olacak ve 5G bağlantısını destekleyecek. Tanıtıma az bir zaman kala şirketin kaç adet Mac modeli tanıtacağı henüz belli değil. Tanıtımla birlikte yeni cihazlar bizlerin karşısına çıkacak.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler