Arama

Kişisel Bilgiler Google Arama Sonuçlarından Kaldırılabilecek

1 yıl önce


Kişisel Bilgiler Google Arama Sonuçlarından Kaldırılabilecek
ad image
Google, telefon numaraları, e-posta adresleri ve fiziksel adresler gibi iletişim bilgilerinin kaldırılmasını istemenize izin vermek için politikayı genişletti.
 
Google arama küresel politika sorumlusu Michelle Chang özel bir röportajda, kullanıcıların hassas olarak değerlendirdiği daha fazla miktarda kişisel olarak tanımlanabilir bilgi olduğunu söyledi.
 
Şimdiye kadar Google, yalnızca bir tür tehdidin yanı sıra iletişim bilgilerini paylaşan web sayfalarını kaldırma isteklerini kabul ediyordu. Ayrıca banka hesabı ve kredi kartı numaralarına ve tıbbi kayıtlara giden bağlantıları da kaldırdı.
 
ON BİNLERCE TALEP ALDI
Chang, onay oranının, gizli oturum açma kimlik bilgilerine bağlantıların kaldırılmasına da izin veren genişletilmiş kurallar kapsamında artmasını beklediğini söyledi.
 
Genişletme, hassas bilgilerin yayılmasını engellemeye yönelik son zamanlardaki diğer çabaları takip ediyor. Geçen yıldan itibaren,18 yaşın altındaki Google kullanıcıları, fotoğraflarının görsel aramalarından kaldırılmasına izin vermeye başladı.
 
Google küresel politika sorumlusu Michelle Chang, Google'ın kamu yararına verilerin kullanılabilirliğini korumayı hedefleyeceğini söyledi. Ayrıca, "hükümet veya resmi kaynakların sitelerinde kamuya açık kayıtların bir parçası olarak görünen" bilgileri de kaldırılmayacağını açıkladı.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler