Arama

Kemal Alıç “Hayat Böyle” ile solistliğe merhaba dedi

2 yıl önce

Sahnelerin deneyimli perküsyonisti Kemal Alıç, şimdi de şarkıların ritmini “Hayat Böyle” adlı şarkısını seslendirerek tutuyor!

Kemal Alıç “Hayat Böyle” ile solistliğe merhaba dedi
ad image

Perküsyon sanatçısı Kemal Alıç üzerinde titizlikle çalıştığı , ayrılık sonrası hayatı kabulleniş konusunu işleyen “Hayat Böyle” isimli şarkısıyla müzisyenlikten solistliğe adım attı. Sanatçı şarkısını Fransa’da bulunan Journer Müzik etiketiyle çıkararak müzikseverleri beğenisine sundu.

 

Kemal Alıç söz ve müziği İlkay Sipahi’ye ait, düzenlemesini Mert Alp’in yaptığı “Hayat Böyle” şarkısına klip çekerken, yönetmen koltuğuna Ferhat Kılıç oturdu. Klip gerek mekanları, gerek hikayesi ile şarkının ruhunu en etkili şekilde yansıtmayı başardı.

​​​​​​​

MÜZİK YETENEĞİNİ BABASINDAN ALDI!

 

Kemal Alıç; babasının da müzisyen olması dolayısıyla müzikle sürekli iç içeydi. Ritim enstrümanlarıyla çok küçük yaşta tanıştı. 10 yaşındayken darbuka çalarak müzik hayatına adım atan Kemal Alıç, çok kısa bir zaman içerisinde diğer vurmalı çalgılarda da kendisini geliştirdi ve 2000 yılında profesyonel olarak müzik piyasasına giriş yaptı..

 

2007 yılından itibaren birçok sanatçıyla sahne ve stüdyo çalışmalarına devam etti. Bu isimler arasında:Tarkan, Ebru Gündeş, Müslüm Gürses, Petek Dinçöz, Ege, Nalan, Burak Kut, Sibel Tüzün, Soner Sarıkabadayı, Buray, İrem Derici ve Yıldız Tilbe yer almaktadır.

 

Bütün bu çalışmalarının yanı sıra birçok önemli projede de yer aldı. Bunlardan bazıları; Dolapdere Big Gang, Flamenco Alaturka ve 8notes‘dur.

 

2017 yılında “DjPercussion” adlı projesini çıkardı. DjPerküsyon projesi, elektronik dj müziği ile profesyonel etnik perküsyon tınısının bir araya getirilerek benzersiz uyumunu yakalayan bir çalışmadır.

 

2019 yılında ise ilk DJ single projesi olan You and Me ilemüzik piyasasında ses getiren bir çalışmaya imza attı.

 

2020 yılında kariyerine solistlik kimliğini de eklemek için 1 yıla yakın süre Meltem Taşkıran’dan şan eğitimi alan Alıç, 2021 yılı itibariyle ‘kemalalıç’ resmi youtube kanalından birçok eseri yorumlamaya başladı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler