Arama

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur’dan Taraftara Çağrı

7 yıl önce

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Sivasspor maçı öncesinde taraftara stadyumu doldurma çağrısında bulunarak, \"Futbolun dostluk ve kardeşlik için bir araç olduğunu unutmayalım\" uyarısında bulundu.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur’dan Taraftara Çağrı
ad image
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Sivasspor maçı öncesinde taraftara stadyumu doldurma çağrısında bulunarak, "Futbolun dostluk ve kardeşlik için bir araç olduğunu unutmayalım" uyarısında bulundu.
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, "Cumartesi günü stadı dolduralım. Takımımıza 90 dakika destek verelim" diyerek, taraftarların futbolun bir oyun, dostluk ve kardeşlik için de bir araç olduğunu unutmaması gerektiğini söyledi. Maça gelen taraftarların 90 dakika boyunca Kayserispor’u desteklemelerini isteyen Başkan Mamur, Kayserispor yönetimi olarak ücretsiz passolig dağıttıklarını ve vizeleri biten taraftarların vizelerini yenilediklerinin altını çizdi. Sivasspor karşılaşması öncesinde Kayserispor yönetimi olarak yapılması gerekeni yaptıklarını ifade eden Başkan Mamur, "Cumartesi günü oynanacak olan maç öncesinde sivil toplum kuruluşları ve yerel yöneticiler Kayserispor’un şehir açısından ne kadar önemli olduğunu ifade etti. Kayserispor şehrin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle Kayseri halkını takımına sahip çıkmaya ve bu önemli karşılaşmada 90 dakika boyunca desteklemeye çağırıyoruz" dedi.
Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler