Arama

Karın Germe Ameliyatı Hakkında Tüm Merak Edilenler

2 yıl önce

Karın Germe Ameliyatı Hakkında Tüm Merak Edilenler

Karın Germe Ameliyatı Hakkında Tüm Merak Edilenler
ad image

Karın Germe Ameliyatı Hakkında Tüm Merak Edilenler

Çeşitli nedenlerden dolayı Karın bölgesinde yağ fazlalığı, deri fazlalığı, sarkıklık ve benzeri durumlar oluşmaktadır. Bu durumdan rahatsız olan bireyler tıbbın gelişmesi ile oluşturulan karın germe ameliyatı talep etmektedirler.

Her iki Cinsiyette de talep görüle bilse de özellikle kadınlarda daha sık talep görünmektedir. Bilhassa hamilelikten sonra oluşan sarkıklık gevşeklik estetik cerrahi yöntem gerektirebilmektedir. Karın Germe Estetiği sayesinde karın bölgesinde oluşan çatlaklarında büyük bir kısmı yok edilmiş olur.

Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty)

Operasyon yardımıyla karın germe ameliyatı ile düzgün bir görünüme kavuşturur. Bu sayede sarkmış olan deri görünümü ortadan kaldırılarak daha düzgün bir görünüm elde edilir. Bu sayede fazla yağlar alınır ve karın bölgesi düzleştirilir özellikle göbek deliğinin altında kalan kısımda yer alan ciddi çatlaklarda Bu sayede yok edilmiş olur.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Karın germe işleminde uygulanacak olan tekniğe detaylı muayene ve inceleme sonucu Hekim tarafından karar verilmektedir. Genel olarak sezaryen izi seviyesi olarak adlandırılmış olan bölgeden yanlara doğru çizilen bir çizgi üzerinden göbek deliği bölgesine kadar olan kısımda bulunan sarkık deri alınır ve göbek deliği üzerinde kalan deri ise aşağı doğru gerdirilir.

Daha sonra göbek deliği de uygun bir pozisyona getiririm. Sarkıklık ve gevşekliği ek olarak Eğer aşırı yağlanma sonucu yaşanan problemler var ise Karın bölgesindeki fazla yağlar Liposuction adı verilen yöntem ile çekilir.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Bay bayan fark etmeksizin her iki cinste de talep görmektedir. Ani kilo alıp verme durumlarında ve hamilelik sonrasında ki sarkmalarda en çok ihtiyaç duyulan karın germe operasyonudur. Yaş, fiziki ve ruhsal yeterlilik tam olduğu durumlarda kişinin talebine yönelik gerçekleştirilebilecek bir yöntemdir.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Neler Yapılmalı?

Doktorunuzun her dediğini harfiyen uygulamalı ve kan sulandiricilardan, vitaminlerden, alkol ve sigaradan uzak kalarak kendinizi hem ruhen hem bedenen bu operasyona hazirlamalisiniz.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Neler Yapılmalı?

Tamamen uzman cerrahın önerileri yerine getirilmelidir. Ilk 1 haftalık süreçte dikişlerin tamamen kaynaması için ciddi bir dinlenme gerçekleştirilmelidir. Önerilen korse giyilerek tedavi sürecinin hızlanması sağlanmalı ve vücudun istenilen forma çabucak ulaştırılmalıdır.

Atlatılan karın germe işlemi ne göreyim gündelik yaşama geçiş süresi doktorun tavsiyeleri üzerine gerçekleştirilmelidir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Karın germe işleminden sonra iyileşme süreci oldukça merak edilen konular arasında yer almaktadır. Ameliyat koşullarına bağlı olarak değişen bu süreç hastanın 1 veya 2 bugün hastanede gözetim altında tutulması ile iyileşme süreci başlar.

1 veya 2 günün ardından taburcu edilen hastaya özel bir korse önerileri nokta bir ay boyunca sürekli olarak giyilen bu korse karın bölgesinin istenen Forum ulaşmasına yardımcı olur. Sürecin hızlanmasını sağlayan bu korse sayesinde vücut isteğinden formuna kavuşturulur. Karın germe ameliyatının iyileşme süreci tamamen hastanın geçirmiş olduğu operasyon ve işlemlere bağlı olarak geliştiği için bu süreç bazen bir hafta ile sonuçlanırken bazı ağır vakalarda 7 ve 10 hafta gibi bir süreci tamamlayabilmektedir.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Bu tür ameliyatlarda Fiyat arayışından çok genel olarak kurumun ve uzman kişinin güvenilirliğine bakılmalıdır. Merdiven altı tabiri ile karşılaşılan bazı yerler ucuz fiyat kampanyalı fiyat şeklinde göz boyamaya çalışıyor olsa da bu tür durumlar ciddi sorunlara yol açabilmektedir.

Tüm cerrahi işlemlerde olduğu gibi estetik işlemlerde de kesinlikle uzman kişilerden destek alınmalıdır. Güvenilir kurum ve kişiler tercih edilmelidir. Karın germe ameliyatı uzmanlık gerektiren plastik cerrahlar tarafından yapılması uygun görülen ciddi bir cerrahi işlemdir oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur.

https://www.ekremkeskin.com/karin-germe-ameliyati/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler