Arama

Kahve Ambalajı Nedir. Kahve Ambalajları Çeşitleri ve Fiyatları

1 yıl önce

Kahve Ambalajı Nedir. Kahve Ambalajları Çeşitleri ve Fiyatları

Kahve Ambalajı Nedir. Kahve Ambalajları Çeşitleri ve Fiyatları
ad image

Kahve Ambalajı Nedir. Kahve Ambalajları Çeşitleri ve Fiyatları

Kahvenin taze kalması, kokusunu ve lezzetini koruması için yapılan özel ambalajlardır. Saklama koşullarına uygun olarak tasarlanan kahve ambalajları ile raf ömrü uzun bir tüketim gerçekleştirebilirsiniz. Kahve türüne uygun olarak tasarlanan ambalajlar için çekilmiş kahvenin büyüklüğü önemlidir. Türk kahvesi olarak çekilen kuru kahve öncelikle çekilir ve dinlendirilir. Valf gerektirmeyen ambalaj kullanımına uygundur. Bunun yanı sıra kavrulan kahvenin hemen paketlenmesinde ise ambalajda valf kullanılır. Sizlere sunduğumuz kahve ambalajında, her zaman tazeliği koruyan ve muhafaza eden malzemeler kullanmaya özen gösteriyoruz. Kahve Ambalajı Nedir Kahve Ambalajları Nasıl Yapılır Faydaları Nelerdir. Kahve Poşetleri

Kahve Ambalajı Çeşitleri

Kahve ambalajı çeşitleri arasından dilediğinizi sipariş verebilir, baskılı ya da baskısız olarak talep edebilirsiniz. Kahve ambalajları içerisinde tercih edilen Doypack ambalajlar; UV ışını, nem ve dışarıdan gelebilecek kokulara karşı bariyer korumasına sahiptir.

  • Pencereli Kâğıt Doypack
  • Şeffaf Metalize Doypack
  • Alüminyum Doypack
  • Kâğıt Alüminyum Doypack
  • Altın Alüminyum Doypack
  • Mat Siyah Alüminyum Doypack
  • Şeffaf Doypack
  • Şeffaf Altın Doypack
  • Baskılı Doypack Ambalaj

Ambalajın alt kısmında yer alan körük, kahve ambalajının rafta dik durabilmesini sağlıyor. Ambalaj üst kısmında yer alan kilit ise açılır kapanır özelliğe sahip olup, çevresel koşullar ile teması tamamen keser. Perakende ya da toptan siparişlerinizde baskı talep edebilirsiniz.

Baskılı Kahve Ambalajları

Kahve çeşitlerinin toptan ve perakende satışı yapmak istiyorsanız kendi firmanıza özel baskı yaptırmanız işinize prestij kazandıracaktır. Dilediğiniz ambalaj için baskı talep edebilir, kahve çeşitlerinizin üzerine firma bilgilerinizi ya da logonuzu bastırabilirsiniz. 1.000 adet üzeri alımlarda, 2 renk üzeri talep edeceğiniz baskı renginde ve tasarımda bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Firmanıza uygun çözümler ve en uygun ebatta ambalaj ürünleri için sipariş verebilirsiniz.

Kahve Ambalajına Özel Baskı Nasıl Yapılır

Kahve ambalajı türüne uygun olarak tek ya da çift renk baskı tekniği kullanılıyor. İki renk üzerinde taleplere uygun olarak fiyat ve sipariş adeti belirlenir. Kraft ambalajlar için en kaliteli baskı tekniği kullanılıyor. Siparişlerde size özel tasarımlar vektörel şekilde pdf formatında alınır ve baskı işlemine geçilir. Baskı maliyetlerinde ambalaja dâhil fiyat uygulanır.

Toptan Kahve Ambalajı Siparişi

Kahve toptan ve perakende satışlarında kullanmanız adına üretilen ambalajların toptan satışını gerçekleştiriyoruz. Toptan alımlar ile ambalaj giderlerinizi en aza indirgiyor ve kahve raf ömrünü uzatmış oluyorsunuz. En uygun fiyatlarla sunduğumuz kahve ambalaj çeşitlerimizi, her ebatta ve kahve türüne göre bulabilirsiniz.

Toptan kahve ambalaj ürünlerimiz;

  • Sırt Kaynaklı ve Quadro Tipi Kahve Torbaları
  • Kilitli Doypack kahve ambalajı
  • Düz / Oturan Tabanlı (Box Pouch) Kahve Torbaları

Kahve ambalajları arasında ihtiyacınıza yönelik kullanılabilen ürünler olup, kullandığınız kahve türüne en uygun, istediğiniz gramaja uygun olarak satışa koyabileceğiniz alternatifler yer alıyor. Toptan kahve ambalajı imalatında lider firmalardan olan Eposet’in ürün çeşitliliği çok fazladır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirebilirsiniz.

 

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler