Arama

İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi İle Kurşun Levha Üretimi

2 yıl önce


İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi İle Kurşun Levha Üretimi
ad image

 

Kurşun levha üretimleri, saf külçe kurşunların erime sıcaklığının oldukça üzerine çıkmaktadır. En ufak cüruftan arındırılması ve kalıplarına döküm işlemleriyle başlamaktadır. İstanbul Kurşun ve Metal Sanayi levha üretimleri konusunda birçok hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında;

Kurşun Tuğla

Kurşun yapılar metal ürünler arasında yer almaktadır ve işlenerek kullanılabilir bir hale getirilmektedir. Kurşun birçok alanda kullanılmaktadır ve bu alanlardan biri de kurşun tuğla ile yapılmakta olan özel odalardır.

Kurşun Kapı

Kurşun kapılar; kurşun levha kaplanan alanlarda kapıların TAEK standartlarına uygun bir şekilde imal edilerek montajı yapılır. Kurşun kapı özenle imal edilen ve kapının içine istenilen mm’lerde kurşunu soğuk preslerde bekletilerek montajı ve imalatı yapılır.

Kurşun Kaplama

Kurşun kaplamalar pek çok alanda kullanılmaktadır. Radyasyon geçirmeme özellikleri sebebiyle genellikle sağlık alanlarında kullanılmaktadır. Aynı zamanda paslanmaz özelliği de farklı yerlerde kullanılmaktadır. Çatı kaplamalarında ve cami şadırvanların korunmasında kurşun kaplama tercih edilmektedir.

Kurşun Cam

X ışınlarının korunmak üzere özel olarak imal edilen kurşun cam modelleri, radyasyon sorunlarından iyi bir şekilde korunmasını sağlamaktadır. Kurşun özelliklerine sahip olan cam modelleri kullanımlarıyla birlikte özellikle röntgen için tercih edilmekte olan x ray ışınları veya bilgisayarlı tomografi ünitelerinde, taş kırma sistemleri ve mamografi üniteleri ve anjiyografi ünitelerinde rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler