Arama

İşadamı Recep Ercan Keskin akıllı tarım uygulamasıyla ilgili konuştu

1 yıl önce


İşadamı Recep Ercan Keskin akıllı tarım uygulamasıyla ilgili konuştu
ad image

İşadamı Recep Ercan Keskin akıllı tarım uygulamasıyla ilgili konuştu
Türkiye’nin en büyük tarım grubuna sahip olan Keskin Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, sıradışı bir işadamı profiline sahip... 
İş hayatına atıldığı günden beri ülkenin kalkınması için yenilikçi projeler üreten Keskin, özellikle sanayi alanında yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Miami Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu olan Keskin, 2010 yılında Keskin Holding’i hayata geçirmiş. Ancak enerji, yatırım, emlak ve inşaat sektörlerinde yoğunlaşmasına rağmen aile mesleği tarımdan hiçbir zaman vazgeçmemiş.


“BU ÜLKE İÇİN TAŞIN ALTINA YÜREĞİMİZİ KOYDUK”

Özellikle yazılım konusunda iddialı olan Recep Ercan Keskin, bu yeteneğini akıllı tarım uygulamaları geliştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Üstün teknoloji kullanarak yetiştirdikleri tarım ürünlerini 21 ülkeye ihraç eden Keskin, dünyada baş veren gıda krizinden Türkiye’nin akıllı tarım sayesinde etkilenmeyeceğini hatta çok daha avantajlı bir konuma erişeceğini söyledi. 
Aynı zamanda hayırseverliği ile tanınan başarılı işadamı, her yıl yetenekli öğrencilere burs veriyor. Milliyetçi ve muhafazakar bir işadamı olarak tanınan Recep Ercan Keskin, ülke olarak çok zor bir dönemden geçtiğimizi hatırlattı ve bu zorlu virajdan ancak istikrarlı bir yönetimle hasar almadan çıkılabileceğini savundu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler