Arama

iQOO, Z6 Pro ve Z6 44W’yu tanıttı

1 yıl önce


iQOO, Z6 Pro ve Z6 44W’yu tanıttı
ad image

Vivo’nun alt markası olarak çalışmalarına başladığı günden beri markalaşma yolunda olan iQOO, yeni telefonlarını tanıtarak akıllı telefon dünyasında önemli bir kitleye ulaşmış durumda. Bu yıla iQOO 9 serisiyle başlayan şirket, bugün Z6 Pro ve Z6 44W adlı iki modelini daha tanıttı.

Bugün Hindistan’da düzenlenen bir etkinlikle iQOO Z6 Pro ve iQOO Z6 44W adlı iki akıllı telefon tanıtıldı. Orta seviye olarak adlandırılabilecek iki telefon da Qualcomm’un Snapdragon yonga setlerini kullanıyor. Schott Xensation korumalı AMOLED ekranla gelen telefonun özellikleri ve fiyatı da belli oldu.

iQOO Z6 44W, 4GB, 6GB veya 8GB RAM seçenekleriyle kullanıcı karşısına çıkıyor. Bu seçeneklerin yanında 128GB depolamaya sahip olan model, Snapdragon 680 yonga setini kullanacak. Ek olarak ön kısmında Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.44” AMOLED ekran bulunuyor. Ancak 60Hz yenileme hızı ile sınırlandırılıyor

iQOO Z6 Pro, Snapdragon 778G 5G yonga seti ile piyasaya sunuldu. 6GB ve 8GB RAM seçenekleriyle gelen model 128GB depolama alanı kullanıyor. Arka kamera kurulumunda 64 MP ana kamera bulunuyor. Buna ek olarak 117 derece FoV 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro sensör eşlik ediyor.

iQOO Z6 Pro, diğer modelle aynı olan Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.44” AMOLED ekranı kullanıyor. Ve ek olarak 66W hızlı şarj ve 4.700 mAh batarya özelliğine sahip akıllı telefon, iç kısımları serin ve güvenli tutmak için 32.993 sq.mm toplam yüzey alanına sahip sıvı soğutması bulunduruyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler