Arama

iQOO, 9 Pro’nun kamera gücü

2 yıl önce


iQOO, 9 Pro’nun kamera gücü
ad image

Vivo’nun alt markası olarak pazara birçok model kazandıran ve üst segmentte de başarılı temsilcileri bulunan iQOO, yeni amiral gemisi serisini bir süredir sık sık gündeme getiriyor. Yakın zamanda tanıtılacağı açıklanan ve yayınlanan teaserlar ile gerek tasarımsal olarak, gerekse donanımsal olarak büyük ölçüde netleşen serinin şimdi de kamera detayları ortaya çıkmıştı. Şimdiyse şirket, cihazın çektiği fotoğrafları yayınladı.

IQOO 9 Pro modelin ikinci kamerası özellikle kalabalık olan gruplar için oldukça yararlı olacak. Bu modelde yer alan ikinci kamera 150 derece ultra geniş açılı çekimler gerçekleştirebilecek. Ayrıca yine her iki modelde de Gimbal Stabilizasyonu yer alacak. Bu sebeple muhtemelen OIS desteği de bulunacak.

Bugünse şirket yaptığı paylaşımda, yukarıda ve aşağıda bulunan görselleri kullanıcıların beğenisine sundu. İkisi balık gözü modunda çekilen fotoğrafların dördünün de iQOO 9 Pro’nun 150 derecelik ultra geniş açılı ikinci kamerasıyla çekildiği belirtiliyor.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 4700 mAh pil, 50W kablosuz şarj, 2K çözünürlükte 120Hz tarama ve 1000Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip E5 AMOLED ekran gibi oldukça iddialı özellikleri bulunan serinin 5 gün sonra tanıtılması bekleniyor.

Bunların dışında cihazlarda 120W hızlı şarj desteği bulunacak. Ancak telefonda standart şarj cihazı değil, GaN (Galyum Nitrür) şarj cihazı bulunacak. Bu da daha verimli, az ısınan ve çok daha küçük boyutlu olan şarj aleti anlamına geliyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler