Arama

iPhone 13 Pro’nun batarya puanı

2 yıl önce


iPhone 13 Pro’nun batarya puanı
ad image

Apple’ın Eylül ayında tanıttığı amiral gemisi iPhone 13 Pro, DxOMark’ın konuğu oldu. Popüler kıyaslama platformu, akıllı telefonun 3,095 mAh kapasiteli ve 20W hızlı şarj destekli bataryasını test etti. Özerklik yani Autonomy kriterinde sabit, hareket halinde ve aktif kullanım gibi üç farklı senaryoda cihazı değerlendiren platform, bu testte iPhone 13 Pro’ya 60 puan verdi.

DxOMark, iPhone 13 Pro’nun müzik ve video oynatımı sırasında çok düşük güç tükettiğine dikkat çekti. Bu performansıyla artı puan kazanan amiral gemisi, orta düzeyde kullanım ile 2 gün 5 saat şarj süresi gördü. Ancak DxOMark, telefonun iPhone 13 Pro Max‘e kıyasla 12 saat 15 dakika daha az şarj süresi sunduğunu söyleyerek eleştiri yöneltti.

DxOMark, telefonun kablosuz şarj performansını da test etti. Buna göre amiral gemisi, 30 dakika içinde yüzde 36 seviyesine ulaştı. Yüzden 0’dan 80’e 1 saat 22 dakikada yükselen iPhone 13 Pro’nun pili 2 saat 8 dakika içinde ise tam şarj oldu.

Öte yandan 4500 mAh bataryalı OnePlus 9 Pro’nun 65W kablolu şarj cihazı ile 53 dakikada; 50W kablosuz şarj cihazı ile 58 dakikada tamamen şarj olduğu ifade edilerek iPhone 13 Pro’ya fark attığının da altı çizildi.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler