Arama

Instagram Translate Geliyor

7 yıl önce

500 Milyon kullanıcı sayısıyla fotoğraf paylaşım uygulamaları arasında lider durumda olan Instagram, dil çeviri özelliğiyle kullanıcılarına daha iyi bir hizmet sunmak istiyor.

Instagram Translate Geliyor
ad image

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte peşi sıra ortaya çıkan sosyal payşaım sitelerinin belki de en büyük fotoğraf uygulaması olan Instagram, yeni bir güncellemeyle gelmeye hazırlanıyor. Kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak için dil çeviri özelliğiyle yakında daha etkin olmayı amaçlayan Instagram, alt yapı çalışmalarını bitirmek üzere.

Facebook'un satın almasından sonra büyük bir ivme kazanan ve hızla kullanıcı sayısını artırarak geçtiğimiz günlerde 500 Milyon kullanıcıya ulaştığını açıklayan Instagram, şimdi ki hedefi olan 1 Milyar kullanıcı için tüm imkanlarını seferber etti. Elinde bulundurduğu tüm kozlarını oynamaya hazır olan ve tek tek hamle yapan fotoğraf paylaşım sitesi, tıpkı diğer kuruluşu Facebook gibi,hazır çeviri özelliğini sunacak. Otomatik olarak cihazlara gelecek olan güncellemeyle birlikte hizmete girecek olan Translate, özelliği kullanıcının ''dili algıla'' veya ''dili çevir'' tuşlamasıyla otomatik olarak dil algılayabilecek ve çeviri yapacak.

50'den fazla farklı ülkede kullanılan Instagram'ın şimdilik bazı anadillerde dil çevirisi yapacağı söylenirken, bunlar arasınsa İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Çince ve Fransızca gibi diller bulunuyor. Türkçe'nin de içinde bulunacağı dil çeviri özelliğininse yazılımının tamamen Instagram'a mı yoksa başka bir traslate firmasına mı ait olacağıysa bilinmiyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler