Arama

Instagram Otomatik Beğeni Nedir?

1 yıl önce


Instagram Otomatik Beğeni Nedir?
ad image

Instagram Otomatik Beğeni Nedir?

Birçok bireysel ve kurumsal firma daha çok takipçi kitlesine ulaşmak için çeşitli arayışlar içerisine girmektedir. İnstagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde takipçi sayısı oldukça önemlidir. Ancak takipçi sayısı kadar önemli olan bir başka unsur da beğeni sayısıdır.

 Kurumsal ya da bireysel firma ya da şahıslara ait olan instagram hesaplarının takipçi sayısı ve beğeni sayısı, ilgili hesabı ziyaret eden bireyler üzerinde olumlu motivasyon sağlamaktadır. İnstagram beğeni ve yorumları kişilerin karar verme sürecinde etkilidir.

Aylık Otomatik Beğeni

Lider Takipci internet sitesi Instagram otomatik beğeni, bir ay boyunca tüm resim ve videolara otomatik olarak beğeni yapar. İnstagram üzerinde aktif olunmasına neden olan bir otomasyon sistemidir. Instagram begeni satın al işlemi ile bu otomasyon sistemine sahip olunmaktadır.

Aylık cüzi bir miktar karşılığında ve belirlenen paket çerçevesinde beğeni satın alma işlemi gerçekleştirilmektedir. İsteyen kişiler belirlenen paket çerçevesinde instagram Türk takipci satın al işlemi de gerçekleştirebilmektedir.

Beğeni işlemi organik kişiler ile yapıldığı gibi bot hesaplar üzerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Organik kişiler ile yapılan yapılan beğeniler ile gerçek beğenilere ulaşılmakta ve istenilen beğeni rakamları elde edilebilmektedir. Bot hesap kullanılmadan yapılan beğeniler tamamen gerçek kişilere dayanmaktadır.

Belirlenen Lider Takipci sitesi ile beğeni paketi çerçevesinde gerçekleştirilen beğeniler ay boyunca paylaşılan video ve fotoğrafların tamamına uygulanacaktır. Beğeni kotası bulunmayan paketler sayesinde bir ay boyunca istenilen beğeni sayısına ulaşılmaktadır.

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler