Arama

Huawei, yeni ürünleri Türkiye’de

2 yıl önce


Huawei, yeni ürünleri Türkiye’de
ad image

Huawei Haziran 2021’de yeni işletim sistemiyle birlikte MatePad Pro modellerini de tanıtmıştı. Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de ön siparişe açılan Huawei MatePad Pro, bugün Watch Fit Mini ve Sound Joy ile satışa sunuldu.

Türkiye lansmanı gerçekleştirilen MatePad Pro, gücünü Huawei tarafından üretilen Kirin 9000E işlemciden alıyor. 5nm teknolojisi ile üretilen Kirin 9000E, 3.13GHz hızında çalışıyor. Cihazın grafik arabiriminde ise 22 çekirdekli Mali-G78 yer alıyor. Huawei, işlemcinin 64-bit mimarisi ile geliştirildiğini açıkladı.

12.6 inç ekran boyutuna sahip olan cihazda OLED panel kullanılıyor. 2500 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip olan model, yüzde 90 ekran gövde oranıyla dikkat çekiyor.

Yeni model, 8 GB RAM ve 128 GB/256 GB depolama seçenekleriyle kullanıcılara sunuluyor. Ses konusunda oldukça iddialı olan cihazda 4 adet mikrofon ve 8 adet hoparlör yer alıyor.

Cihaz, 40W hızlı şarj ve 27W kablosuz şarj teknolojilerini destekleyen 10.050mAh batarya ile karşımıza çıkıyor. Huawei, MatePad Pro modelinin tek bir şarjla 14 saat boyunca video oynatabileceğini iddia ediyor.

MatePad Pro kutu içeriğinde sadece şarj kablosu yer alacak. Şirket, Apple ve Samsung’da da olduğu gibi şarj cihazını kutu içeriğinden kaldırdı. Ayrıca MatePad Pro modelinin kutudan Huawei tarafından geliştirilen HarmonyOS işletim sistemiyle çıkacağını hatırlatmakta fayda var.

Ülkemizde 8 GB/256 GB seçeneği ile satışa sunulan modelin fiyat etiketi 8.999 TL olarak belirlendi. İsteyen kullanıcılar, MatePad Pro ile birlikte klavye ve M-Pencil aksesuarlarını toplamda 9.999 TL’ye satın alabilecek.

Huawei, tanıtılan modelin ortalama 14 gün pil süresi sunduğunu belirtiyor. Cihazda kandaki oksijen miktarı (SpO2), nabız, uyku ve stres takibi gibi diğer akıllı saatlerde de bulunan özellikler yer alıyor.

Şirket, Watch Fit Mini modeliyle kullanıcılara 96 antreman modu sunduklarını açıkladı. 25.91 mm x 51.52 mm x 11.04 mm boyutlara ve 20 gram ağırlığa sahip olan cihaz, Türkiye’de 999 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler