Arama

Huawei FreeBuds Pro 2

1 yıl önce


Huawei FreeBuds Pro 2
ad image

Geçtiğimiz haftalarda global lansmanını Türkiye’de düzenleyen Huawei, yeni kulaklığı FreeBuds Pro 2 ile karşımız çıktı. ShiftDelete.net editörlerinin de katılım sağladığı etkinlikte Mate Xs 2 ve Nova Y70 ile Y90 gibi cihazlarını da tanıttı. Bununla birlikte, bir süredir beklenen FreeBuds Pro 2 özellikleri ve fiyatı belli oldu.

FreeBuds Pro 2, özellikleri itibariyle dünyada bir ilki sunuyor. Bu da TWS kulaklıklarda daha önce karşılaşmadığımız Yüksek Çözünürlüklü Çift Ses Sistemi.

HiRes ve HWA teknolojisi bulunan kulaklıkta, Sony tarafından önerilen ve tanımlanan ve JAS (Japanese Audio Association) ve CEA (Consume Electronics Association) tarafından olağanüstü müzik kalitesi performansı ve orijinal olması ile tanınan bir tasarım. HWA ise yüksek kaliteli Bluetooth ses formatı için yeni nesil standarttır. Huawei tarafından geliştirilen, önde gelen düşük gecikmeli, yüksek tanımlı bir ses codec bileşenidir. Size gerçekçi bir ses deneyimi sunan özellikle Bluetooth cihazları aracılığıyla yüksek kaliteli müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu yeni kablosuz kulaklık, selefine kıyasla yüzde 15 daha fazla gürültü azaltma özelliği sağlayabilen endüstrinin ilk Üçlü MIC ANC TWS sistemini kullanıyor. Bu sayede belirli senaryolarda 47dB’e varan gürültü azaltma derinliği elde edilebiliyor.

Kablosuz kulaklıklarda önemli unsurlardan biri de batarya ve kullanım süresi. FreeBuds 2 Pro, şarj kutusu ile kullanıldığında 30 saate varan kullanım süresi sunuyor. Tek kulaklık ile ANC açıkken 4 saat, ANC kapalı iken 6.5 saat ve şarj kutusu ile ANC açıkken kullanıldığında ise 18 saate varan pil performansı da mevcut.

Yüksek kaliteli Bluetooth ses formatı için yeni nesil standartla, ses aktarım hızı 990 kbps’ye kadar çıkabiliyor. 990 kbps aktarım bit hızı, normal formatın üç katına ulaşıyor.

Ses gecikmesi, çoğu zaman oyunlardaki en büyük kabus olabiliyor. FreeBuds Pro 2, oyun modu açıkken, sektör lideri düşük gecikmeli algoritması ile 90 ms düşük gecikme süresi sağlıyor.

Ayrıca bu cihaz ses seviyesindeki değişiklikleri, kulak kanalı yapısındaki farklılıkları ve takma durumundaki değişiklikleri gerçek zamanlı algılayabilen üç dinamik ses dinleme optimizasyon algoritmasını kullanıyor. Düzenlenen etkinlikte FreeBuds Pro 2 Türkiye fiyatı 3.499 TL olarak açıklandı.

Huawei FreeBuds Pro 2 teknik özellikleri
Triple Adaptive EQ teknolojisi.
Yüksek çözünürlüklü çiftli ses sistemi.
Devialet iş ortaklığı ve kristal niteliğindeki ses kalitesi
Gelişmiş akıllı aktif gürültü engelleme özellikleri; Net, sessiz aramalar sağlayan yeni Pure Voice arama gürültü engelleme teknolojisi, Üçlü Mikrofon ANC Sistemi, Akıllı Dinamik ANC 2.0.
11 mm Dörtlü Mıknatıslı Dinamik Sürücü.
Bluetooth 5.2 teknolojisi.
Type-C bağlantı noktası.
Hızlı şarj ve uzun pil ömrü: 30 saate varan kullanım.
IP54 sertifikası: Suya ve tere karşı dayanıklılığı.
Aynı anda iki cihaza birden bağlanma.
LDAC ve L2HC kodekleri sayesinde hem Huawei hem de diğer Android cihazlarda 999kbps (hiRes) ses deneyimi
AI Life 13.0.1.315 sürümü ile cihazın bulunabilir olması.
Kulaklığın kutudan çıktığı firmware sürümü ile ses seviyesi 100 db üzerinden ancak uluslararası regülasyonlar gereği, sonradan gelen firmware güncellemeleri ile 98 db
seviyesine indirildi. İlerleyen FW güncellemesi ile ekolayzer ayarlarında sound boost (100+ db) seçeneceği sunulacak.
Planar (düzlemsel) diyafram tasarımı ile daha net ve yüksek performanslı ses deneyimi.
18 Hz – 48 KHz frekans aralığı.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler