Arama

HTC yeni tablet modelini tanıttı

1 yıl önce


HTC yeni tablet modelini tanıttı
ad image

Uzun süren bekleyişin ardından yeni akıllı telefonunu tanıtan HTC yeni modellerine devam ediyor. Metaverse temalı telefonu ile beklentileri yükselten HTC, yeni tablet modelini de piyasaya sundu. İşte yeni modelin özellikleri.

Yeni HTC A101 kalın çerçeveli tasarımı ile pek de çekici görünmüyor. 10.1 inçlik Full-HD bir ekrana sahip olan tablet, alüminyum bir çerçeve ve arka panele sahip. Yeni tablet, arka bölümde ise siyah bir kamera bölümüne ev sahipliği yapıyor.

HTC’nin kalın çerçeveleri ile günümüze pek uygun olmayan yapısı tabletin sunduğu teknik özelliklerde de karşımıza çıkıyor. HTC A101, Unisoc T618 işlemci ile birlikte geliyor. 12 nm’lik bir üretim teknolojisine sahip olan işlemci günümüzdeki 5 nm’lik süreçten oldukça uzak kalıyor.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sunan tablet, 7 bin mAh’lık bataryaya sahip. 10 W’lık şarj desteği ile sunulan tablet, Android 11 ile birlikte geliyor. Yakın zamanda Android 13’ün tanıtılacağını düşündüğümüzde, HTC’nin yeni tabletinin güncelleme açısından büyük dezavantaja sahip olduğunu söyleyebiliriz.

HTC’nin yeni tablet modeli ilk olarak Güney Afrika’da satışa sunulacak. Yeni modelin piyasaya çıkış tarihi ve fiyat politikası hakkında ise net bir bilgi paylaşılmadı. HTC A101’in ilerleyen dönemde diğer pazarlarda sunulup sunulmayacağı da henüz açıklanmış değil.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler