Arama

HTC Sessizliğini Bozdu! HTC Bolt Yakında Raflarda!

7 yıl önce

Bir dönemin efsane isimlerinden HTC, uzunca bir süre sessiz kalmıştı.. Ancak yeni hamlesi ile yeniden pazarda adından söz ettireceğe benziyor! Merakla beklenen HTC Bolt modelinin yakında raflarda olması bekleniyor.

HTC Sessizliğini Bozdu! HTC Bolt Yakında Raflarda!
ad image

HTC firması tarafından geliştirildiği uuznca bir süre önce duyurulan HTC Bolt, 32 GB dahili depolama kapasitesiyle yakında raflardaki yerini alacak. Piyasadaki diğer telefonlar karşısında fark yaratmak isteyen HTC, bu modelde 3,5 mm'lik bir kulaklık girişi kullanmayı planlıyor. 

Özellikle son yıllarda duraklama dönemine giren ve yavaş yavaş popülerliğini yitiren HTC, yeni telefon modeli HTC Bolt ile yeniden sahalara dönmeyi amaçlıyor. HTC Bolt ismiyle pazarda yer alacak olan yeni modelin esasen Amerika merkezli Sprint isimli GMS operatörü için geliştirdiği bu modeli, yakında tüm dünya pazarına sunmayı planlıyor. 

3,5MM KULAKLIK GİRİŞİ VE SUYA DAYANIKLILIK
5.5 inç ekrana sahip olan HTC Bolt modelinde, 2560x1440 ekran çözünürlüğü göze çarpıyor. 4 GB DDR4 ram kapasitesine sahip telefonda Snapdragon 821 yonga seti bulunuyot. 3200 mAh kapasiteli bataryasıyla da göze çarpan modelde suya dayanıklılıkda önemli özelliklerden bir tanesi. Telefondaki en göze çarpan fark ise kulaklık girişinde.. 3,5mm kulaklık girişi ile diğer telefonlardan kendini ayıran modelin BoomSound Adaptive Audio ismiyle oldukça kaliteli bir kulaklığı da paket içeriğinde bulunuyor.

16 MP ARKA KAMERA
Ön kamera 8 MP çözünürlüğe sahipken arka kamerası ise tam 16 MP seviyesinde! 

Telefon, 11 Kasım'da ilk olarak sadece Amerika pazarında satışa sunulacak. Daha sonrasında ise dünya genelinde satışa sunulması planlanıyor. 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler