Arama

Hisense Vidda C1 duyuruldu

1 yıl önce


Hisense Vidda C1 duyuruldu
ad image

Projeksiyon cihazlarına gösterilen talep hiç bir zaman televizyonlar ile yarışacak seviyeye gelemedi, ancak evinde veya iş yerinde devasa bir ekrana sahip olmak isteyenler için üst seviye projeksiyonlar geliştirilmeye devam ediliyor. Bunlardan birisi de, 4K çözünürlük sunan Hisense Vidda C1 oldu.

240 Hz yenileme hızına çıkabilen Vidda C1, HDR 10+ ve MEMC desteğine sahip. MediaTek MT9669 işlemciden güç alan cihaz, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile geliyor.

CMOS ve ToF sensörleri sayesinde çevre koşullarını analiz eden projeksiyon cihazı, en iyi deneyimi sunmak için ayarları sürekli kalibre ediyor. Örneğin, çevredeki duruma bağlı olarak odak, eğim hizalaması, ekran boyutu ve hatta yönlendirme için otomatik olarak kalibre edilebiliyor.

Önerilen projeksiyon boyutunun 80 ile 150 inç arasında olduğu belirtiliyor .150 inç büyüklüğündeki bir ekranda bir şeyler izlemek veya oyun oynamak oldukça zevkli olacaktır. 12 ms gecikme süresi biraz yetersiz gibi görünüyor olsa da, ekran boyutunu dikkate aldığımızda yeterli seviyede.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler