Arama

Google’dan önemli yenilik

1 yıl önce


Google’dan önemli yenilik
ad image

Google’ın iOS‘tan Android‘e geçmek isteyen kullanıcılar için geliştirdiği Android’e Geç uygulaması, bugüne dek sadece Pixel serisiyle sınırlıydı. Bu nedenle farklı modellere sahip kullanıcılar, önemli verilerini kaybedeceklerinden endişelenmeleri nedeniyle değişiklik yapmaktan çekiniyorlardı. Neyse ki bu durum bir süre önce sorun olmaktan çıktı. Zira Google, uygulamanın kapsamını büyük ölçüde genişletti.

Google’ın Android’e Geç adlı iOS uygulaması; fotoğraf, video, kişiler, takvim etkinlikleri dahil birçok önemli verilerin güvenli bir şekilde taşınmasına ortam sağlıyor. Ayrıca tüm bunları kablolarla uğraştırmadan hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Google, iOS’tan Android’e geçmek isteyen kullanıcıların veri kaybı yaşamasını ortadan kaldırmak için söz konusu uygulamayı Android 12 çalıştıran tüm telefonlara açık hale getirdi. Ancak eski sürümleri kullanan modeller için aynı durum maalesef devam ediyor. İlerleyen dönemlerde bu konuyla ilgili bir gelişme olup olmayacağı da merak konusu.

Tabii Apple cephesinde de benzer bir durum söz konusu. Şirketin iOS’a taşı adlı bir Android uygulaması var. Hatta geçtiğimiz haftalarda yapılan güncellemeyle artık WhatsApp içeriklerinin de veri kaybı olmadan taşınmasına ortam sağlandı. Kısacası, 2022 itibariyle iki taraf da veri kaybını minimum seviyelere indirmek için yoğun mesai harcıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler