Arama

Google’a rakip olacak

1 yıl önce


Google’a rakip olacak
ad image

Apple WWDC etkinliğine birkaç gün kala birçok kişi, bazı önemli değişikler bekliyordu. Son haberlere göre Apple, Google’ın yerini alabilecek bir arama motoru geliştiriyor. Amerikalı bir blog yazarının yaptığı bu paylaşımın yanı sıra konferansta neler olacağı hakkında çeşitli paylaşımlar yaptı.

Apple’ın kendi arama motorunu kurduğuna dair söylentiler yıllardır devam ediyor. Teknoloji yazarı Robert Scoble geçtiğimiz günlerde WWDC’de tanıtılacağını düşündüğü gelişmeleri bir Tweet dizisiyle paylaştı. Scoble özellikle artırılmış gerçeklik konusunda önemli çalışmalar olduğunu belirtti.

Tüm bunların yanı sıra Scoble, Apple’ın geliştirdiği bir arama motoru konusuna da yer verdi. Apple’ın kendi arama motorunu kurduğuna dair söylentiler yıllardır devam ediyor. Bununla birlikte şirketin 2014 yılında arama motoru benzeri bir girişimde bulunduğu da iddia ediliyor.

Scoble’ın paylaşımına göre Siri’nin daha akıllı hale gelme ihtimali var. Bu da Siri odaklı bir arama motoru olacağını işaret ediyor. Aynı zamanda yaptığı paylaşımda teknoloji yazarı, birçok yerden konuyla ilgili gelişmeler duyduğunu belirtiyor. Bunların dışında arama motoru hakkında daha fazla bir bilgi yer almıyor.

Pek çok kişi için arama motoru denildiği zaman akla ilk olarak Google geliyor. Bundan dolayı, Apple’ın kendi arama motorunu geliştirmesi halinde büyük bir çaba göstermesi gerekiyor. Ancak şimdilik konu hakkında herhangi bir net bilgi yer almıyor.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler