Arama

Google Glass Güncelleme İle BlueTooth Bağlantı Desteğini Aldı

6 yıl önce

Arama motoru devi Google'a ait akıllı gözlük olan Google Glass, uzunca bir sürenin ardından ilk kez bir güncelleme aldı. Güncellenen Google Glass hangi özellikleri kazandı, birlikte inceleyelim.

Google Glass Güncelleme İle BlueTooth Bağlantı Desteğini Aldı
ad image

Google'ın yaklaşık olarak 4 yıl önce geliştiricilerle birlikte küçük bir kitle için geliştirdiği akıllı gözlük olan Google Glass, uzun bir sürenin ardından ilk kez bir güncelleme aldı.

Google Glass ürünü XE23 model numaralı güncelleme ile birlikte artık BlueTooth destekli cihazlara bağlantı gerçekleştirebilecek. Güncelleme ile aynı zamanda bazı hatalar giderilirken performans anlamında da birçok iyileştirmeler sunuldu. Google Glass akıllı gözlüğe sahip olan kullanıcılar bu güncellemeyi cihazlarını internete bağlı oldukları ortamlarda bulundurduğunda anında otomatik olarak edinebilecekler.

Güncellenen Google Glass ürünü kazandığı bağlantı özelliği sayesinde limitsiz olarak birçok farklı türden cihazla bağlantıya geçebiliyor. Örnek olarak BlueTooth özellikli farelerle bağlantı kurulabildiği gibi klavyelerle de bu bağlantıyı sağlamak mümkün.

2014 yılında ilk güncellemesini alan Google Glass, bu sürenin ardından güncelleme almamış hatta bazı çevreler tarafından kısa zaman içinde ürün desteğinin tamamen kesileceği öne sürülmüştü.

2013 yılında piyasaya giriş yaptığı dönem 1500 dolar gibi inanılmaz yüksek bir fiyatla satışa sunulan Google Glass ürününün satışları kullanıcı gizliliği ve güvenlik açısından ciddi eleştiriler alırken 15 Ocak 2015 tarihinde ise tamamen durdurulmuştu.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

You may also be interested in;

Google VR Yolda !

Google VR Yolda !

7 yıl önce
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler