Arama

Gomis'ten ultrAslan'a Mesaj Var: Geri döneceğim

3 yıl önce

Gomis'ten ultrAslan'a Mesaj Var: Geri döneceğim

Gomis'ten ultrAslan'a Mesaj Var: Geri döneceğim
ad image

 

Galatasaray'da 2018-2019 sezonunda forma giyen ve taraftarın sevgilisi olan Fransız yıldız Bafetimbi Gomis sosyal ağ hesabından Galatasaray taraftarına mesaj gönderdi.

Galatasaray ile gol krallığı yaşadıktan sonra takımdan ayrılan ve şu sıralar Al-Hilal'de forma giyen Bafetimbi Gomis sarı kırmızılı camiaya mesaj gönderdi.Gomis açıklamasında Galatasaray sevgisini bir kez daha ortaya koyarken günün birinde yeniden sarı kırmızılı taraftarlarla buluşacaklarına inancını ifade etti.Gomis'in Instagram paylaşımı şu biçimde:"Sizi çok özlüyorum ve Aslan bir gün geri dönecek. Yeniden birbirimize sarılacağımız günler gelecek. betpas   Çünkü, sevgimiz gerçek!"

Gomis'ten Galatasaray taraftarına mesaj: supertotobet giriş  Bir gün geri döneceğim, yeniden birbirimize sarılacağız

BİTİME 2 HAFTA KALA ŞAMPİYON OLDULAR

Fransız golcünün formasını supertotobet  giydiği Al-Hilal, Suudi Arabistan Ligi'nde bitime iki hafta kala ikili averajda üstünlük kurmuş olduğu en yakın rakibi El Nassr'ın 6 puan önünde şampiyonluğu garantilemişti.Ligde 16. şampiyonluğunu elde eden Al-Hilal'de bu sezon tüm kulvarlarda 34 maça çıkan betpas giriş Fransız futbolcu Gomis, 29 gol kaydetmişti.

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler