Arama

Göğüs Estetiği Yöntemleri

2 yıl önce

Göğüs Estetiği Yöntemleri

Göğüs Estetiği Yöntemleri
ad image

Göğüs Estetiği Yöntemleri

Memenin hacmini arttırmak veya memeye yeni şekil verebilmek adına yapılan estetik operasyonlarında; meme küçültme, meme dikleştirme ve meme büyütme fiyatları, değişim gösterebilir. Bu yüzden işlem öncesinde ön muayene yapılabilir ve detaylı bilgi alınabilir.

Meme Büyütme Estetiği

Meme dokusunda görülen şekil bozukluğu, yapı bozukluğu ve hacim kaybına uğraması sonucunda sarkık görünmesine neden olunur. Bu durum doğuştan gelen veya sonradan gelişim bozukluğuna uğraması sonucunda görülebilir.

Fiziksel görüntü açısından kişiyi rahatsız eden bir dorun olduğu için estetik operasyonu uygulaması altında gerçekleştirilerek, etkili sonuçların alınması sağlanır. İşlem süresi ve yöntemine göre farklılık görülebilir. Bu farklılık meme büyütme fiyatları konusunun değişim göstermesine neden olur.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme dokusunun hasara uğraması, sarkması veya küçülme görülmesi durumunda meme büyütme operasyonu uygulaması gerçekleştirilir. Bazen doğuştan gelen küçük meme hasarı oluşabilir. Bazı durumlarda ise ilerleyen yaş nedeniyle meme hacim kaybına uğradığı için meme büyütme operasyonu gerçekleştirmek için karar alınır.

Meme Büyütmede Hangi Silikon Türü Kullanılmalı?

Göğüs büyütmek için tercih edilen İmplant yöntemi, uzun vadeli ve güvenilir uygulamadır. Burada tercih edilecek olan silikon türü de oldukça önemlidir. Mutlaka hyalüronik asit dolgusu ve silikon protezin olduğu tür tercih edilmeli.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme operasyonu üç farklı yöntemle ele alınarak uygulanabilir. Bu yöntemler; egzersiz, kişinin yağ dokusu ve İmplant olacak şekilde ele alınır. Fakat uzun vadeli olmasını isteyen pek çok hasta, implant uygulamasını tercih eder. Tercih edilecek yönteme göre meme büyütme fiyatları farklılık gösterir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Operasyona karar verdikten sonra uzman hekimle görüşme yapılır. Görüşme sırasında hastanın tıbbi geçmişi hakkında bilgi alınır. İşleme uygunluğunu tespit edebilmek adına işlem öncesinde ön hazırlık yapılmasına gerek yoktur. Fakat meme ultrasonu ile mamografi çekimi yapılarak operasyona uygunluk tespiti sağlanır. Bu esnada meme küçültme fiyatları hakkında detaylı bilgi alınarak, işleme karar verilmesi gerekir.

Meme Küçültme Ameliyatı Teknikleri

Meme küçültme operasyonunda sarkık olan memenin daha dik ve yukarıda olması sağlanır. Meme başının ucu ufaltılarak fazla olan derinin alımı gerçekleştirilir. Fazla olan deri çıkarılarak memenin daha estetik ve yukarda görünmesi için şekillendirme yapılır. İşlem öncesinde alınan meme küçültme fiyatları ve bilgi doğrultusunda işleme karar verilebilir.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Memedeki deformasyonun giderilebilir olması ve etkili sonuç alabilmek adına işlem sonrasında bazı hususlar dikkate alınmalı. Bir haftalık süreçte istirahat edip, ağır spor ve egzersizlerden kaçınılmalı. Sporcu sutyeni giyilerek, memenin toparlanmasına yardım edilir.

Meme Küçültme Fiyatları

Yapılan operasyonda fiyat bilgisi önceden alınmalı. Bu yüzden işlem yapılmadan önce uzman hekimle görüşme sağlamak ve meme küçültme fiyatları hakkında detaylı bilgi alınması gerekir. Aksi durumlarda güncel fiyat bilgisi verme durumu söz konusu olamaz.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Göğüs dikleştirme uygulamasında sarkık veya küçük memenin daha dik olmasını sağlamak için yapılır. Genel anestezi uygulaması altında yapılır ve işlem öncesinde planlama yapılarak işlem uygulanır. Meme dokusunun şekillendirilmesi ve ihtiyaç durumunda silikon protezin yerleştirilmesi yapılarak tedavi tamamlanır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Küçük meme yapısına sahip olanlar, memenin hacim kaybına uğraması veya sarkık memeye sahip olan kişilerin tercih ettiği tedavi yöntemidir. İşleme uygunluğunu tespit etmek için 18 yaşını doldurup, kronik rahatsızlığı olmayan kişiler için uygundur.

Meme Dikleştirme Ameliyatı Kaç Yaşından İtibaren Yapılabilir?

Kişiye özel ve kişi isteği üzerine yapılan meme dikleştirme operasyonunda, gelişim sürecinin tamamlanması gerekir. Tıbbi prosedür gereği mutlaka kişi 18 yaşını tamamlamış olması gerekir. Aksi durumlarda işlem yapılması önerilmez.

Meme Dikleştirme Ve Meme Büyütme Birlikte Yapılabilir Mi?

Meme dikleştirme yapılırken meme büyük ise fazla olan deri çıkarılır. Eğer ki meme normaline göre küçük ise silikon protez koyarak işlem gerçekleştirilir. Aynı anda iki farklı uygulamanın birlikte yapılma durumu vardır. Bu yüzden işlem öncesinde meme dikleştirme fiyatları meme büyütme fiyatlarında değişim gösterip gösterilmeyeceği hakkında bilgi alınmalı.

Göğüs Dikleştirme Sonrası Koruyucu Sutyen Kullanımı

İşlem tamamlandıktan sonra memenin toparlanabilmesi ve etkili sonuç alabilmek adına koruyucu sutyen kullanılmalı. Bir diğer adıyla sporcu sutyeni olarak da bilinir. Düzenli kullanılması durumunda daha etkili sonuçlar verecektir.

Meme Dikleştirme Ameliyatını SGK Karşılar Mı?

Kişiye özel yapılan ve kişinin isteği üzerine gerçekleştirilen meme operasyonu ve meme dikleştirme gibi uygulamaları SGK karşılamaz. İşlem öncesinde sağlık merkeziyle görüşme sağlayıp meme dikleştirme fiyatları alınarak, operasyona karar verilmeli.

Meme Dikleştirme Ameliyatından Sonra Emzirebilir Miyim?

Memeye yapılacak operasyonda kişinin operasyona uygunluğu tespit edilir. Emzirme döneminde ve hamilelik döneminde olan kişiler için işlem uygun değildir. Bunun için önce hamileliğin sonlanması ve emzirme döneminin tam anlamıyla son bulduğundan emin olmak gerekir. Aksi durumlarda işlem yapılmaz. Yapılsa bile emzirme söz konusu değildir.

Meme Dikleştirme Fiyatları

Meme dikleştirme için fiyat bilgisi verilmesi mümkün değildir. Bu gibi durumlarda kişiye özel yapılan estetik uygulamaları için sağlık merkeziyle iletişime geçilmeli. Böylelikle meme dikleştirme fiyatları hakkında güncel bilgi alınabilir.

 

 

 

Etiketler :
vadi

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
Yorumlar

1xbet  |   betturkeygiris.org  |   tipobet365  |  

Bonus veren siteler